*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Ληστές 15 και 13 χρόνων συνελήφθησαν στη Λαμία | Φωτιά στον Βύρωνα: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα | Διάσημοι καλλιτέχνες σε carpool Karaoke για το "ΕΛΙΖΑ" | Στη Μόρια ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής με κυβερνητικό κλιμάκιο | ΚΟΣΜΟΣ: Πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη γειτονιά της Νέας Ορλεάνης - 11 τραυματίες. |

Δελτίο Τύπου

Τη νέα πρωτοβουλία των ΕΛΤΑ, «Φοιτητικό Δέμα», που περιλαμβάνει έκπτωση 30% για τα δέματα από και προς τους φοιτητές σε όλη τη χώρα, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος των Ελληνικών Ταχυδρομείων κ. Κωστής Μελαχροινός. Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Φιλοτελικό και Ταχυδρομικό Μουσείο

, τα μέλη των Πρυτανικών Αρχών είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους όπου φυλάσσεται το ιστορικό αρχείο των Ελληνικών Ταχυδρομείων.

 

Στην ομιλία του ο κ. Μελαχροινός , χαρακτήρισε την σημερινή συνάντηση ως «μια ευκαιρία οργανωμένοι φορείς της κοινωνίας να βρεθούν μαζί, να συνομιλήσουν, να αξιοποιήσουν τα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα και να μεγιστοποιήσουν την απόδοσή τους στην κοινωνία». Επεσήμανε επίσης ότι «τα Ελληνικά Πανεπιστήμια, σε περιόδους κρίσης, υπήρξαν θεματοφύλακες των αρχών και των ιδεών που διασφαλίζουν την κοινωνική συνοχή» ενώ αναφέρθηκε στους αδήριτους δεσμούς των ΕΛΤΑ με την ελληνική κοινωνία.

 

«Έρχονται οι μέρες του φωτός, μια εποχή τελειώνει», ήταν η χαρακτηριστική του φράση, για να δηλώσει την πεποίθησή του ότι η σύμπλευση με τη νέα γενιά προσφέρει ανάσες αισιοδοξίας για το μέλλον.

 

Ο κ. Κωστής Μελαχροινός εξέφρασε τις βαθύτατες ευχαριστίες εκ μέρους των Ελληνικών Ταχυδρομείων για την αφιλοκερδή συμμετοχή των Πρυτανικών Αρχών στο Επιστημονικό Συμβούλιο των ΕΛΤΑ, που έχει ως στόχο την αποτελεσματικότερη λειτουργία τους προκειμένου να ανταποκριθούν επιτυχώς στις προκλήσεις της νέας εποχής.

 

Ο Πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου, καθηγητής Γρηγόρης Τσάλτας, αναφέρθηκε στις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες φοιτητές εξαιτίας της κρίσης. «Εμείς», είπε ο κ. Τσάλτας «έχουμε αρχίσει ήδη να μιλάμε για πόλεμο, καθώς φοιτητές μας λένε ότι δεν έχουν να φάνε, λένε ότι αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τις σπουδές τους». Ο Πρύτανης εξήρε τις πρωτοβουλίες με κοινωνικό αντίκρισμα των Ελληνικών Ταχυδρομείων, τονίζοντας πως είναι αναγκαίες στην εποχή που διανύουμε.

 

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο Πρόεδρος της Π.Ο.Σ.Τ. κ. Γιώργος Βασιλόπουλος.Κύρια κατηγορία: Υπουργεία - ΔΕΚΟ - Φορείς - Οικονομία
Υποκατηγορία: Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛ.ΤΑ.)

grafeio-typou.gr © 2012-2013