*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Ληστές 15 και 13 χρόνων συνελήφθησαν στη Λαμία | Φωτιά στον Βύρωνα: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα | Διάσημοι καλλιτέχνες σε carpool Karaoke για το "ΕΛΙΖΑ" | Στη Μόρια ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής με κυβερνητικό κλιμάκιο | ΚΟΣΜΟΣ: Πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη γειτονιά της Νέας Ορλεάνης - 11 τραυματίες. |

Δελτίο Τύπου

Στις 4 Ιανουαρίου 2013 τα χρέη των Δήμων προς την ΕΥΔΑΠ ήταν κατά 1.122.659 €, λιγότερα σε σχέση με την 4η Δεκεμβρίου 2012.

Έτσι, αντιστρέφεται η τάση της αύξησης των συνολικών χρεών των Δήμων κατά 2,5-3 εκ. ευρώ το μήνα. Η μείωση αυτή θα ήταν πολύ μεγαλύτερη, εάν κάποιοι (λίγοι ευτυχώς) Δήμοι είχαν ανταποκριθεί και δεν συνέχιζαν να «φεσώνουν» την ΕΥΔΑΠ.

Ευχαριστούμε θερμά τη συντριπτική πλειοψηφία των Δημάρχων, που ανταποκρίθηκαν με εντυπωσιακή προθυμία και διάθεση συνεργασίας, συμβάλλοντας έτσι στη δυνατότητα της ΕΥΔΑΠ να παρέχει σε όλους, τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες της, χωρίς αύξηση του κόστους.

Είναι μόνο η αρχή ενός πολύ δύσκολου δρόμου που οδηγεί όλους μας, στο επιβεβλημένο νοικοκύρεμα των οικονομικών μας και σε ακόμη πιο εποικοδομητική συνεργασία.

Η κοινωνία περιμένει πολλά από όλους εμάς και είμαστε βέβαιοι ότι Δημοτικές αρχές και ΕΥΔΑΠ μπορούμε να ανταποκριθούμε πλήρως!

7/1/2013Κύρια κατηγορία: Υπουργεία - ΔΕΚΟ - Φορείς - Οικονομία
Υποκατηγορία: ΕΥΔΑΠ

grafeio-typou.gr © 2012-2013