*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Ληστές 15 και 13 χρόνων συνελήφθησαν στη Λαμία | Φωτιά στον Βύρωνα: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα | Διάσημοι καλλιτέχνες σε carpool Karaoke για το "ΕΛΙΖΑ" | Στη Μόρια ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής με κυβερνητικό κλιμάκιο | ΚΟΣΜΟΣ: Πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη γειτονιά της Νέας Ορλεάνης - 11 τραυματίες. |

Ανακοίνωση

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 11 Απριλίου, σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Αθήνας, εταιρική παρουσίαση της ΕΥΔΑΠ Α.Ε. σε θεσμικούς επενδυτές και σε εκπροσώπους των χρηματιστηριακών εταιρειών. Στην παρουσίαση, στην οποία εκτός του Προέδρου, κ. Στέλιου Σταυρίδη και του Διευθύνοντος Συμβούλου, κ. Αντώνη Βαρθολομαίου παρευρέθηκαν και ανώτερα στελέχη της Εταιρείας

, έγινε σύντομη αναφορά στις ενέργειες που έκανε η Διοίκηση της Εταιρείας για την είσπραξη των χρεών των Δήμων, και στην απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου για εισήγηση μείωσης των τιμολογίων προς τα συναρμόδια Υπουργεία.

Επίσης, παρουσιάστηκαν αναλυτικά τα οικονομικά αποτελέσματα του έτους, και αναλύθηκαν οι στόχοι, ο στρατηγικός σχεδιασμός, η βελτίωση της εταιρικής λειτουργίας και ο εκσυγχρονισμός της Εταιρείας που έχει πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα. Τέλος, έγινε εκτενής αναφορά στις προκλήσεις της διαχείρισης των οικονομικών μεγεθών της Εταιρείας, δεδομένης της οικονομικής και κοινωνικής συγκυρίας.

Ενημερώνεται το επενδυτικό κοινό ότι η παρουσίαση της Εταιρείας θα βρίσκεται αναρτημένη στον δικτυακό τόπο της ΕΥΔΑΠ (www.eydap.gr) κάτω από την ενότητα Σχέσεις με Επενδυτές.
Κύρια κατηγορία: Υπουργεία - ΔΕΚΟ - Φορείς - Οικονομία
Υποκατηγορία: ΕΥΔΑΠ

grafeio-typou.gr © 2012-2013