*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων: Χρυσό στον ακοντισμό η Ελίνα Τζένγκο | Θεσσαλονίκη: Ενταση μεταξύ προσφύγων σε κέντρο φιλοξενίας | Το ηλεκτρονικό εισιτήριο έφερε αύξηση πάνω από 20% στα έσοδα του ΟΑΣΑ | Eurostat: Πάνω από 1 στους 3 Έλληνες ζει σε συνθήκες φτώχειας.

Με απόλυτη επιτυχία και πάνω από 1.800 συμμετοχές ολοκληρώθηκε το 31ο Πανελλήνιο Ετήσιο Συνέδριο διάρκειας 5 ημερών από  τις 8 έως τις 12 Νοεμβρίου 2017 το οποίο διοργανώθηκε από την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης & Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη (πρώην Δ.Ε.Β.Ε.)  στη Θεσσαλονίκη.

Στο ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου επιστημονικό πρόγραμμα παρουσιάστηκαν όλα τα νέα δεδομένα, νέες φαρμακευτικές ουσίες, καθώς και νέες θεραπευτικές προτάσεις για την αντιμετώπιση του Σακχαρώδη Διαβήτη, με καλεσμένους διεθνώς διακεκριμένους ομιλητές από όλο τον κόσμο και με έμφαση την εκπαίδευση των ιατρών στην αντιμετώπιση του Σακχαρώδη Διαβήτη, μέσα από διαλέξεις, στρογγυλές τράπεζες, κλινικά φροντιστήρια και συζήτηση με τους ειδικούς.
 
Θεσμός η ποδηλατοδρομία
 
Θεσμό αποτελεί πλέον  για την πόλη της Θεσσαλονίκης η ποδηλατοδρομία με σύνθημα «Ποδήλατο για τον Διαβήτη» που διοργανώθηκε για 2η χρονιά στη Νέα Παραλία της πόλης. Και φέτος  τουλάχιστον 400 συμμετέχοντες κάνοντας ορθοπεταλιές ενίσχυσαν το μήνυμα της Ελληνικής Εταιρείας Μελέτης & Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη για την αντιμετώπιση του Διαβήτη μέσα από την καθημερινή άσκηση και υιοθετώντας έναν ισορροπημένο τρόπο ζωής.
 
Η ποδηλατοδρομία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 στον ποδηλατόδρομο της Νέας Παραλίας Θεσσαλονίκης και συμμετείχαν ποδηλατικοί σύλλογοι, σύλλογοι διαβητικών και πλήθος κόσμου, ενώ σε πόλεις της Ελλάδας διοργανώθηκαν ποδηλατικές διαδρομές αφιερωμένες στον Διαβήτη. Μετά την ολοκλήρωση της διαδρομής απονεμήθηκαν αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα στους συμμετέχοντες.
 
Ημερίδα κοινού
 
Την εμπειρία της με τον Διαβήτη μοιράστηκε με το κοινό το μοντέλο και σχεδιάστρια κοσμημάτων Σοφία Κατσάτου, η οποία έστειλε το μήνυμα ότι ο Διαβήτης δεν είναι εμπόδιο για μία επιτυχημένη ζωή σε όλα τα επίπεδα. Τα «όπλα» της είναι η καθημερινή άσκηση, η σωστή διατροφή και ο έλεγχος των τιμών του σακχάρου.  Την Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα «Επιτυγχάνοντας με τον Σακχαρώδη Διαβήτη»,  παρακολούθησε το κοινό με ιδιαίτερο ενδιαφέρον ακούγοντας επίσης και την Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής & Πρόεδρο Ένωσης Γονέων Παιδιών & Νέων με Διαβήτη, Θεοφανεία Τσαχαλίνα.


Κύρια κατηγορία: Πρόσφατα θέματα
Υποκατηγορία: Φαρμακευτικές Εταιρίες - Ιδιωτικά Νοσοκομεία και Κλινικές

grafeio-typou.gr © 2012-2013