*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Εκτέλεσαν με καλάσνικοφ τον Βασίλη Στεφανάκο | Χανιά: Ανήλικος διακινούσε ναρκωτικά μαζί με φίλο του | ΚΟΣΜΟΣ: Ολλανδία: Ακυρώσεις πτήσεων στο αεροδρόμιο Σίπχολ λόγω επικείμενης καταιγίδας | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ: Τα πρώτα υδρογονοκίνητα ποδήλατα άρχισε να παράγει γαλλική εταιρεία | ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ: Σπάνιο γιγάντιο ψάρι που ζει στον Ατλαντικό εμφανίστηκε στη Ζάκυνθο.

Την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιος Αυγερινός συμμετείχε στη Συνέντευξη Τύπου της UNICEF Ελλάδος στην ΕΣΗΕΑ, στο πλαίσιο της οποίας παρουσιάστηκε ο μεγάλος Τηλεμαραθώνιος Αγάπης για την προστασία και τον εμβολιασμό όλων των παιδιών που βιώνουν το σκληρό πρόσωπο της φτώχειας.

Ο Τηλεμαραθώνιος της UNICEF διοργανωθηκε σε συνεργασία με την κρατική τηλεόραση της ΕΡΤ, τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017, ενόψει και της Ημέρας του Παιδιού, που εορτάζεται στις 11 Δεκεμβρίου και συμπίπτει με τα γενέθλια του Οργανισμού. 
Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ1 τόνισε ότι χάρη σε αυτούς τους εμβολιασμούς αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά μια σειρά από επικίνδυνες ασθένειες, που πλήττουν κυρίως τα φτωχότερα παιδιά, ενώ υπογράμμισε ότι το μήνυμα που θα εκπέμψει ο τηλεμαραθώνιος της UNICEF θα βοηθήσει πάρα πολύ στην ενίσχυση του εμβολιαστικού ρεύματος.


Κύρια κατηγορία: Πρόσφατα θέματα
Υποκατηγορία: Φαρμακευτικές Εταιρίες - Ιδιωτικά Νοσοκομεία και Κλινικές

grafeio-typou.gr © 2012-2013