*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Πρώτο μεγάλο «κύμα» φυγής σε λιμάνια και αεροδρόμια: Στο 90% η πληρότητα στα πλοία | ΟΑΣΑ: Τέλος στα μειωμένα εισιτήρια από την 1η Οκτωβρίου - Έκπτωση μόνο με κάρτα | Σκύλος ανακάλυψε την κρυφή χασισοφυτεία δυο αδελφών στη Ροδόπη | Δακτύλιος τέλος από 20/7 στο κέντρο της Αθήνας.

Την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιος Αυγερινός συμμετείχε στη Συνέντευξη Τύπου της UNICEF Ελλάδος στην ΕΣΗΕΑ, στο πλαίσιο της οποίας παρουσιάστηκε ο μεγάλος Τηλεμαραθώνιος Αγάπης για την προστασία και τον εμβολιασμό όλων των παιδιών που βιώνουν το σκληρό πρόσωπο της φτώχειας.

Ο Τηλεμαραθώνιος της UNICEF διοργανωθηκε σε συνεργασία με την κρατική τηλεόραση της ΕΡΤ, τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017, ενόψει και της Ημέρας του Παιδιού, που εορτάζεται στις 11 Δεκεμβρίου και συμπίπτει με τα γενέθλια του Οργανισμού. 
Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ1 τόνισε ότι χάρη σε αυτούς τους εμβολιασμούς αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά μια σειρά από επικίνδυνες ασθένειες, που πλήττουν κυρίως τα φτωχότερα παιδιά, ενώ υπογράμμισε ότι το μήνυμα που θα εκπέμψει ο τηλεμαραθώνιος της UNICEF θα βοηθήσει πάρα πολύ στην ενίσχυση του εμβολιαστικού ρεύματος.


Κύρια κατηγορία: Πρόσφατα θέματα
Υποκατηγορία: Φαρμακευτικές Εταιρίες - Ιδιωτικά Νοσοκομεία και Κλινικές

grafeio-typou.gr © 2012-2013