*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Καλαμάτα: Ο σκύλος ξετρύπωσε το χασίς που έκρυβε 39χρονος | Ηράκλειο: Τηλεφώνημα για βόμβα σε πλοίο αναστάτωσε το λιμάνι | Φυτώρια κρυσταλλικής κάνναβης επτά βίλες της Αττικής | Κλείνουν σταδιακά οι πύλες των ΑμεΑ στους σταθμούς του Μετρό.

Την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr. Αντώνιος Αυγερινός συμμετείχε στη Συνέντευξη Τύπου της UNICEF Ελλάδος στην ΕΣΗΕΑ, στο πλαίσιο της οποίας παρουσιάστηκε ο μεγάλος Τηλεμαραθώνιος Αγάπης για την προστασία και τον εμβολιασμό όλων των παιδιών που βιώνουν το σκληρό πρόσωπο της φτώχειας.

Ο Τηλεμαραθώνιος της UNICEF διοργανωθηκε σε συνεργασία με την κρατική τηλεόραση της ΕΡΤ, τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017, ενόψει και της Ημέρας του Παιδιού, που εορτάζεται στις 11 Δεκεμβρίου και συμπίπτει με τα γενέθλια του Οργανισμού. 
Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ1 τόνισε ότι χάρη σε αυτούς τους εμβολιασμούς αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά μια σειρά από επικίνδυνες ασθένειες, που πλήττουν κυρίως τα φτωχότερα παιδιά, ενώ υπογράμμισε ότι το μήνυμα που θα εκπέμψει ο τηλεμαραθώνιος της UNICEF θα βοηθήσει πάρα πολύ στην ενίσχυση του εμβολιαστικού ρεύματος.


Κύρια κατηγορία: Πρόσφατα θέματα
Υποκατηγορία: Φαρμακευτικές Εταιρίες - Ιδιωτικά Νοσοκομεία και Κλινικές

grafeio-typou.gr © 2012-2013