*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Άγνωστοι βεβήλωσαν το Μνημείο του Ολοκαυτώματος στη Θεσσαλονίκη | Στάχτη έγιναν σκάφη στη Δ΄ μαρίνα Γλυφάδας | Το ΣΔΟΕ ανακάλυψε εργοστάσιο παραγωγής λαθραίων τσιγάρων στη Θήβα | Κλειστός ο σταθμός «Σύνταγμα» του Μετρό - Τρεις συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΕΤΑΙΡΕΊΑ ΕΝΤΑΤΙΚΉΣ ΘΕΡΑΠΕΊΑΣ (ΕΕΕΘ) στο πλαίσιο της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών,

 

 αναφορικά με τη σημασία και το ρόλο των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) καθώς και την ιατρική ειδικότητα του Εντατικολόγου, συνεχίζει την εκστρατεία ενημέρωσης με κεντρικό μήνυμα «Μονάδες Εντατικής Θεραπείας: Εντατικά Μαθήματα Ζωής» στον Πειραιά. Πρώτος σταθμός της εκστρατείας ήταν η πόλη της Θεσσαλονίκης.

 

Κεντρική δράση της ενημερωτικής εκστρατείας ΥΠΌ ΤΗΝ ΑΙΓΊΔΑ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΆ αποτελεί η «ανοιχτή εκδήλωση» προς το ευρύ κοινό με θέμα την παροχή μαθημάτων πρώτων βοηθειών - βασικά βήματα καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης. Μήνυμα της δράσης είναι: «ΠΡΏΤΕΣ ΒΟΉΘΕΙΕΣ: ΕΝΤΑΤΙΚΆ ΜΑΘΉΜΑΤΑ ΖΩΉΣ». Η εκπαίδευση Πρώτων Βοηθειών θα πραγματοποιηθεί από πιστοποιημένους εκπαιδευτές, με την ιατρική ειδικότητα του Εντατικολόγου, την ΚΥΡΙΑΚΉ 18 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ και ΏΡΑ 11:00 Π.Μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων V'AMMOS, ΣΤΟ ΣΤΆΔΙΟ «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΆΚΗΣ».  Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν παλαίμαχοι και εν ενεργεία παίκτες της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Με το πέρας της εκπαίδευσης, θα δοθεί βεβαίωση συμμετοχής.

 

Θερμή παράκληση η δημοσίευση και προβολή της ανοιχτής εκδήλωσης προς διευκόλυνση του έργου της ΕΕΕΘ.

 Κύρια κατηγορία: Πρόσφατα θέματα
Υποκατηγορία: Φαρμακευτικές Εταιρίες - Ιδιωτικά Νοσοκομεία και Κλινικές

grafeio-typou.gr © 2012-2013