*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Στους 88 οι νεκροί από τη φωτιά στο Μάτι - Πέθανε 42χρονη στο ΚΑΤ | ΚΟΣΜΟΣ: Πυρκαγιές στις ΗΠΑ: 37.000 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους στην Καλιφόρνια και την κομητεία Σάστα.

Η Ευρωκλινική Αθηνών ανακοινώνει τη δημιουργία εξειδικευμένου Ιατρείου Ιλίγγου με στόχο την ολιστική διάγνωση και αντιμετώπιση των προβλημάτων ιλίγγου και διαταραχών ισορροπίας.

 

Το Ιατρείο Ιλίγγου της Ευρωκλινικής Αθηνών απευθύνεται σε ασθενείς με προβλήματα όπως ο ίλιγγος, το αίσθημα περιστροφής του περιβάλλοντος, η αστάθεια, οι συχνές πτώσεις, τα βουητά και το μπούκωμα στα αυτιά, η μείωση στην ακοή, η ζάλη σε συνδυασμό με πονοκέφαλο, αλλά και η ζάλη ως σύμπτωμα άγχους, τα οποία αντιμετωπίζονται ολοκληρωμένα και ολοκληρωτικά.

 

Ο ίλιγγος αποτελεί ένα αναπτυσσόμενο σε εμφάνιση πρόβλημα υγείας που πηγάζει κυρίως από τον σύγχρονο τρόπο ζωής και τις απαιτητικές καταστάσεις στις οποίες καλούμαστε όλοι να ανταποκριθούμε. Το νέο Ιατρείο διαθέτει πλήρες ηλεκτροφυσιολογικό εργαστήριο με βιντεονυσταγμογραφία, προκλητά δυναμικά εγκεφαλικού στελέχους και αιθουσαία μυογενή δυναμικά. Με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό που διαθέτει και τους έμπειρους επιστημονικούς συνεργάτες, προσφέρεται άμεσα η διάγνωση και η αιτιολογική θεραπεία, ώστε να δίνεται γρήγορα η λύση που θα ανακουφίσει τον ασθενή.

 

Ο κ. Λουκάς Πρέζας, Επιστημονικός Υπεύθυνος του Ιατρείου Ιλίγγου δήλωσε: «Στόχος μας στην Ευρωκλινική Αθηνών είναι να προσφέρουμε στον ασθενή που υποφέρει από ίλιγγο εξατομικευμένη διάγνωση και αιτιολογική θεραπεία, ώστε να δίνεται άμεσα λύση στη πάθησή του και να μην χρονίζουν τα προβλήματα, βελτιώνοντας σημαντικά την ποιότητα ζωής του».

 Κύρια κατηγορία: Φαρμακευτικές Εταιρίες - Ιδιωτικά Νοσοκομεία και Κλινικές
Υποκατηγορία: Ευρωκλινική Αθηνών

grafeio-typou.gr © 2012-2013