*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** Διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές της Αττικής λόγω... ζέστης Φωτιά στο Λαγονήσι: Συνελήφθη 76χρονος για εμπρησμό | Λευκάδα: Αμετανόητος ιερόσυλος άρπαζε τάματα από ναούς | ΚΟΣΜΟΣ: Τουρκία: Εκατομμύρια ψηφοφόροι στις κάλπες για τις δημοτικές εκλογές στην Κωνσταντινούπολη.

Δελτίο Τύπου


Η Amgen ανακοίνωσε ότι ο Matyas Lakatos διορίστηκε Γενικός Διευθυντής της Amgen Hellas, από την 1η Ιανουαρίου 2013, με έδρα την Αθήνα και με αρμοδιότητες που καλύπτουν την Ελλάδα και την Κύπρο. Έχοντας διατελέσει, από το 2009,  Γενικός Διευθυντής της Amgen στην Ελβετία, ο Matyas Lakatos ηγείται της εταιρείας σε Ελλάδα και Κύπρο, καθοδηγώντας την στρατηγική της ανάπτυξη στο αυξανόμενα απαιτητικό περιβάλλον των εν λόγω περιοχών.Ο Matyas Lakatos διαθέτει περισσότερα από 12 χρόνια διεθνούς εμπειρίας σε ανώτερες διοικητικές θέσεις, έχοντας ένα εκτεταμένο ιστορικό στη διαχείριση επιχειρησιακών και διοικητικών αλλαγών στη Δυτική και Κεντρική Ανατολική Ευρώπη. Προτού ενταχθεί στο δυναμικό της Amgen Ελβετίας, ο κύριος Lakatos διατέλεσε ανώτερο στέλεχος στους τομείς των πωλήσεων και μάρκετινγκ, εστιάζοντας στην ογκολογία, ιολογία, τα αυτοάνοσα νοσήματα και άλλες ειδικότητες, καθώς και στον τομέα της γυναικείας υγείας με τη Schering Plough. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής από το Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης και κάτοχος MBA από το Business College της Βασιλείας.

Σε δήλωσή του αναφορικά με την ανάληψη των αρμοδιοτήτων του, ο κύριος Matyas Lakatos σχολίασε: «Η ανάθεση της Γενικής Διεύθυνσης της Amgen σε Ελλάδα και Κύπρο αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και ένδειξη εμπιστοσύνης, δεδομένων των προκλήσεων του περιβάλλοντος την παρούσα περίοδο. Βασιζόμενος στην εξαιρετική δουλειά που έχει γίνει έως σήμερα και χτίζοντας πάνω στα ισχυρά θεμέλια της Amgen Hellas, στόχος μου είναι η βελτίωση της πρόσβασης των ασθενών στις καινοτόμες θεραπείες της Amgen, καθώς και η ενίσχυση της συμβολής της εταιρείας μας στην ανάπτυξη ενός σταθερού και βιώσιμου εθνικού συστήματος υγείας. Η Ελλάδα και Κύπρος κατέχουν σημαντικό ρόλο στην στρατηγική μας ανάπτυξη, η οποία προσανατολίζεται όχι μόνο στην ενίσχυση της εμπορικής μας δραστηριότητας αλλά και στην διεξαγωγή σημαντικής κλινικής έρευνας. Πιστεύουμε ότι η κλινική έρευνα είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της καινοτόμου φαρμακευτικής επιχειρηματικότητας και κινητήριος δύναμη για την οικονομική ανάπτυξη στην Ελλάδα. Βασιζόμενοι στην υψηλή κατάρτιση των ανθρώπων της Amgen, συνεχίζουμε να επιδιώκουμε την επίτευξη της αποστολής μας που αποτυπώνεται στο να είμαστε στην υπηρεσία των ασθενών».

Σχετικά με την Amgen και την Amgen Hellas
Πρωτοπόρος στο χώρο της βιοτεχνολογίας από το 1980, η Amgen υπήρξε μία από τις πρώτες εταιρείες που έκανε πραγματικότητα τις νέες υποσχέσεις της επιστήμης, φέρνοντας ασφαλή και αποτελεσματικά φάρμακα από το εργαστήριο, στη μονάδα παραγωγής και από εκεί στους ασθενείς. Οι θεραπείες της Amgen έχουν αλλάξει την άσκηση της ιατρικής, βοηθώντας εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο στον αγώνα τους ενάντια στον καρκίνο, τις παθήσεις των νεφρών, τη ρευματοειδή αρθρίτιδα, τις παθήσεις των οστών και άλλες σοβαρές νόσους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πρωτοποριακές επιστημονικές μεθόδους και τα ζωτικής σημασίας φάρμακα της Amgen, επισκεφτείτε το website της Amgen στο www.amgen.com και www.amgen.gr.Κύρια κατηγορία: Φαρμακευτικές Εταιρίες - Ιδιωτικά Νοσοκομεία και Κλινικές
Υποκατηγορία: Amgen

grafeio-typou.gr © 2012-2013