*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Ληστές 15 και 13 χρόνων συνελήφθησαν στη Λαμία | Φωτιά στον Βύρωνα: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα | Διάσημοι καλλιτέχνες σε carpool Karaoke για το "ΕΛΙΖΑ" | Στη Μόρια ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής με κυβερνητικό κλιμάκιο | ΚΟΣΜΟΣ: Πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη γειτονιά της Νέας Ορλεάνης - 11 τραυματίες. |

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ELPEN χορηγός στην 7η Διημερίδα + Έκθεση
«Επιχειρηματικότητα & Επικοινωνία Υγείας»

Η μεγαλύτερη Επιστημονική - Εκπαιδευτική Διοργάνωση με 68 Ομιλητές, 27 Ομιλίες, 9 Στρογγυλά Τραπέζια και 4 Εργαστήρια

Η ELPEN, στηρίζει τους Έλληνες φαρμακοποιούς και ιατρούς συμμετέχοντας σε ενέργειες που προωθούν τη συνεχιζόμενη επιμόρφωση και επαγγελματική εξέλιξη του.

Η ELPEN, η πρωτοπόρος Ελληνική Φαρμακευτική Βιομηχανία και το τμήμα Consumer Health Care, στο πλαίσιο της συνεχούς στήριξης του Έλληνα φαρμακοποιού, της βιωσιμότητας του ελληνικού φαρμακείου και της διασφάλισης του επιστημονικού κύρους μέσω της συνεχιζόμενης επιστημονικής επιμόρφωσης, υποστηρίζει για μια ακόμη χρονιά με χορηγία την 7η Διημερίδα + Έκθεση «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑΣ.»

Η Διημερίδα θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 και την Κυριακή 6 Μαρτίου 2016, στο Εκθεσιακό Κέντρο «Metropolitan Expo» (Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»). H είσοδος είναι δωρεάν για φαρμακοποιούς και ιατρούς.

Στόχος της Διημερίδας είναι ο εμπλουτισμός των γνώσεων των φαρμακοποιών, των ιατρών, των βοηθών και των συνεργατών τους, σε θέματα Επιχειρηματικότητας και Επικοινωνίας της Υγείας, και η επαγγελματική τους εξέλιξη.  Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα υπάρξει δυνατότητα απευθείας συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων. Παράλληλα, οι εκπρόσωποι της Βιομηχανίας, του Εμπορίου, των Καναλιών Διανομής και των Παροχών Υπηρεσιών θα έχουν την ευκαιρία να ενημερώσουν τους φαρμακοποιούς και τους ιατρούς για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Online Πληροφορίες:
www.pharmamanage.gr
www.medicalmanage.grΚύρια κατηγορία: Φαρμακευτικές Εταιρίες - Ιδιωτικά Νοσοκομεία και Κλινικές
Υποκατηγορία: Elpen

grafeio-typou.gr © 2012-2013