*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Κτηματολόγιο: Έρχεται παράταση για 21 περιοχές σε όλη τη χώρα | Καιρός: Το καλοκαίρι έφτασε - «Κολλημένος» πάνω από τους 30 βαθμούς ο υδράργυρος το τριήμερο | Μεταναστευτικό: Το Θρακικό πέλαγος νέα πύλη εισόδου στην Ελλάδα | Το Τελωνείο της Πάτρας έχει προγραμματίσει δημοπρασία αυτοκινήτων, φορτηγών και δικύκλων την Τετάρτη 12 Ιουνίου.

ALMORA plus: πόσιμο διάλυμα ηλεκτρολυτών για την ενυδάτωση και την ευεξία του οργανισμού κατά τη διάρκεια της άθλησης, της έντονης εργασίας ή του καύσωνα

«Υπερμαραθωνοδρόμος» το εξειδικευμένο προϊόν ειδικής διατροφής ALMORA plus της ELPEN, στήριξε τους δρομείς του 2ου Αυθεντικού Φειδιππίδειου Δρόμου Αθήνα - Σπάρτη – Αθήνα. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε από τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο «ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΔΡΟΜΕΙΣ» με εκκίνηση στις 18 Νοεμβρίου από τον χώρο της Αρχαίας Αγοράς των Αθηνών και τερματισμό στον ίδιο χώρο στις 23 Νοεμβρίου 2016.

Το πόσιμο διάλυμα ALMORA plus  βρέθηκε στο «φυσικό του περιβάλλον» καθώς είναι ένα προϊόν που συμβάλλει αποτελεσματικά στη διατήρηση της σωματικής υγείας και νοητικής εγρήγορσης, ανακουφίζοντας τους ανθρώπους από τα δυσάρεστα συμπτώματα της αφυδάτωσης και της απώλειας ηλεκτρολυτών ειδικά κατά την άθληση ή σε άλλες περιστάσεις που συνοδεύονται από έντονη απώλεια υγρών και ηλεκτρολυτών.

Το πλεονέκτημα του ALMORA plus είναι ο μοναδικός συνδυασμός ηλεκτρολυτών (Na+, K+, Cl-) και δεξτρόζης που ενυδατώνει τον οργανισμό με αποτελεσματικό τρόπο αναπληρώνοντας τους ηλεκτρολύτες που έχει χάσει, συμβάλλοντας έτσι στη μεγιστοποίηση της απόδοσής μας.

Είναι κατάλληλο για ενήλικες και χάρη στην υπέροχη γεύση φράουλας χορηγείται και σε βρέφη και παιδιά. Διατίθεται αποκλειστικά στα Φαρμακεία, σε συσκευασία 12 Φακελλιδίων, από το τμήμα Consumer Health Care της ELPEN, την πρωτοπόρο Ελληνική φαρμακευτική Βιομηχανία.Κύρια κατηγορία: Φαρμακευτικές Εταιρίες - Ιδιωτικά Νοσοκομεία και Κλινικές
Υποκατηγορία: Elpen

grafeio-typou.gr © 2012-2013