*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Ληστές 15 και 13 χρόνων συνελήφθησαν στη Λαμία | Φωτιά στον Βύρωνα: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα | Διάσημοι καλλιτέχνες σε carpool Karaoke για το "ΕΛΙΖΑ" | Στη Μόρια ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής με κυβερνητικό κλιμάκιο | ΚΟΣΜΟΣ: Πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη γειτονιά της Νέας Ορλεάνης - 11 τραυματίες. |

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ 2016
H GENESIS Pharma χορηγός της πρωταθλήτριας
μαραθώνιας κολύμβησης Κέλλυς Αραούζου

Την πρωταθλήτρια μαραθώνιας κολύμβησης Κέλλυ Αραούζου στηρίζει ως χορηγός η ελληνική φαρμακευτική εταιρεία GENESIS Pharma, υποστηρίζοντας  έμπρακτα την προετοιμασία της για συμμετοχή και διάκριση στην κορυφαία στιγμή του παγκόσμιου αθλητισμού, τους Ολυμπιακούς Αγώνες, που θα πραγματοποιηθούν στο Ρίο το 2016.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της GENESIS Pharma, κος Κωνσταντίνος Ευριπίδης, αναφέρθηκε στην απόφαση της εταιρείας: «Στηρίζουμε την προετοιμασία της Κέλλυς καταρχάς γιατί πιστεύουμε στην ίδια, στη θέληση και τις δυνατότητές της, αλλά και γιατί θεωρούμε πως η ιδιωτική πρωτοβουλία είναι σήμερα απαραίτητη ώστε να ξεπεραστούν τα οικονομικά εμπόδια που αντιμετωπίζουν αρκετά νέα παιδιά στο χώρο του αθλητισμού. Ελπίζουμε αυτή η απόφασή μας να βρει μιμητές, καθώς όλοι οι αθλητές μας αξίζει να έχουν την πλήρη και έμπρακτη υποστήριξη που είναι τόσο απαραίτητη ώστε να μπορούν να δώσουν όλη τους την ενέργεια και την ψυχή στο άθλημά τους, χωρίς εμπόδια και δυσκολίες. Ευχόμαστε στην Κέλλυ καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μας και θα είμαστε δίπλα της σε κάθε στάδιο της προετοιμασίας της».

Η Κέλλυ Αραούζου δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστώ πολύ την GENESIS Pharma και προσωπικά τον κ. Ευριπίδη. Είναι πολύ σημαντικό να νιώθεις πως έχεις την υποστήριξη που απαιτείται σε μια προετοιμασία στην οποία σίγουρα η προσπάθεια και η θέληση μετράει πάνω από όλα, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως απαιτεί και πόρους».

Η πρωταθλήτρια open water Κέλλυ Αραούζου έχει στο ενεργητικό της πολλές επιτυχίες έως σήμερα και έχει εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε σημαντικές διεθνείς διοργανώσεις. Είναι γεννημένη το 1991 και είναι τελειόφοιτη του Παιδαγωγικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Οι πιο σημαντικές διεθνείς της διακρίσεις:

•    2008, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων: ασημένιο μετάλλιο στα 1.500μ κολύμβησης
•    2009, Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα νεανίδων: χρυσό μετάλλιο στα 3χλμ και χάλκινο στα 5χλμ ανοιχτής θάλασσας
•    2010, Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα: χρυσό μετάλλιο στα 5χλμ ανοιχτής θάλασσας
•    2011, Παγκόσμιο Κύπελλο: χάλκινο μετάλλιο στα 10χλμ ανοιχτής θάλασσας
•    2012, Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα: ασημένιο μετάλλιο στα 5χλμ και 10 χλμ ανοιχτής θάλασσας
•    2013, Παγκόσμιο Πρωτάθλημα: ασημένιο μετάλλιο στα 5χλμ team event, 4η θέση στα 5χλμ και στα 10χλμ ανοιχτής θάλασσας, 2η θέση στο test event 5χλμ ανοιχτής θάλασσας και 4η θέση στο test event 10χλμ ανοιχτής θάλασσαςΚύρια κατηγορία: Φαρμακευτικές Εταιρίες - Ιδιωτικά Νοσοκομεία και Κλινικές
Υποκατηγορία: Genesis Pharma

grafeio-typou.gr © 2012-2013