*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Ληστές 15 και 13 χρόνων συνελήφθησαν στη Λαμία | Φωτιά στον Βύρωνα: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα | Διάσημοι καλλιτέχνες σε carpool Karaoke για το "ΕΛΙΖΑ" | Στη Μόρια ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής με κυβερνητικό κλιμάκιο | ΚΟΣΜΟΣ: Πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη γειτονιά της Νέας Ορλεάνης - 11 τραυματίες. |

Δελτίο Τύπου

Φέτος το χειμώνα το Lucozade ανεβαίνει στο Καρπενήσι και ντύνει με «ενέργεια» τις χιονισμένες πλαγιές του Χιονοδρομικού Κέντρου Βελουχίου. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού σας προκαλούν να απολαύσετε το αγαπημένο σας σπορ και το Lucozade είναι δίπλα σας για να μην «μείνετε» από ενέργεια ούτε στιγμή!


Οι ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του χιονοδρομικού κέντρου Βελουχίου και το μοναδικό τοπίο, στήνουν το ιδανικό σκηνικό για διασκέδαση στο χιόνι και το Lucozade σας προτρέπει να απολαύσετε την κάθε στιγμή γεμίζοντάς σας ενέργεια για να αντεπεξέλθετε σε κάθε πρόκληση και προσφέροντάς σας μοναδικές εμπειρίες.
Στις 2 και 3 Μαρτίου 2013, στο εσωτερικό του chalet θα βρίσκεται ένα mini studio lab, όπου μπορείτε να φωτογραφηθείτε και να εκτυπώσετε στιγμιαία «drop-dead-challenging» φωτογραφίες με ποιότητα εξώφυλλου περιοδικού! Ταυτόχρονα, μπορείτε να μοιραστείτε τη στιγμιαία φωτογραφική σας εμπειρία στο facebook profile σας, μέσω ειδικής εφαρμογής. Το Lucozade στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου προσφέρει μοναδικές εμπειρίες και σας προσκαλεί να δημιουργήσετε μόνοι σας ή με την παρέα σας μια μοναδική Lucozade ανάμνηση!
Καταβάσεις σε υψηλών προδιαγραφών πίστες ή ελεύθερες διαδρομές; Χορός στο χιόνι και clubbing στο Ice Bar; Χαλάρωση στους αναπαυτικούς καναπέδες του Chalet ή μοναδική φωτογραφική Lucozade εμπειρία; …Challenge yourself και δοκιμάστε τα όλα φέτος το χειμώνα στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βελουχίου!
Για περισσότερες πληροφορίες για το χιονοδρομικό κέντρο Βελουχίου, επισκεφθείτε τον ιστότοπο: http://www.velouxi.gr/


Σχετικά με τη GSK
Στη GlaxoSmithKline (GSK), μία από τις ηγετικές ερευνητικές φαρμακευτικές εταιρίες, είμαστε αφοσιωμένοι στη βελτίωση της ποιότητας της ανθρώπινης ζωής, βοηθώντας τους ανθρώπους να κάνουν περισσότερα, να νιώσουν καλύτερα και να ζήσουν περισσότερο.
Ο τομέας GlaxoSmithKline Consumer Healthcare (μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων και καταναλωτικών προϊόντων) προσδίδει μια επιπλέον δυναμική διάσταση στην εταιρία μας, με πασίγνωστες μάρκες, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, των Panadol, Sensodyne, Aquafresh και Lucozade ωστόσο, όπως με όλα τα προϊόντα μας, η κινητήρια δύναμη πίσω από αυτές τις δραστηριότητες είναι η επιστήμη. Με τέσσερα κέντρα εξειδικευμένα στην Έρευνα & Ανάπτυξη μη συνταγογραφούμενων προϊόντων, για εμάς η επιστημονική καινοτομία είναι εξίσου σημαντική με το μάρκετινγκ και επιδεικνύουμε εξαιρετικές ικανότητες και στους δύο τομείς.Κύρια κατηγορία: Φαρμακευτικές Εταιρίες - Ιδιωτικά Νοσοκομεία και Κλινικές
Υποκατηγορία: GlaxoSmithKline

grafeio-typou.gr © 2012-2013