*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Ληστές 15 και 13 χρόνων συνελήφθησαν στη Λαμία | Φωτιά στον Βύρωνα: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα | Διάσημοι καλλιτέχνες σε carpool Karaoke για το "ΕΛΙΖΑ" | Στη Μόρια ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής με κυβερνητικό κλιμάκιο | ΚΟΣΜΟΣ: Πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη γειτονιά της Νέας Ορλεάνης - 11 τραυματίες. |

Δελτίο Τύπου

Η φαρμακευτική εταιρία Janssen ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του νέου εξειδικευμένου διαδικτυακού τόπου αποκλειστικά για επαγγελματίες υγείας με την ονομασία Janssenpro.

Η νέα διαδικτυακή πύλη «Janssenpro» έχει στόχο να αποτελέσει τον έμπιστο συνεργάτη του ΕΥ στον τομέα της υγείας.
Αυτό που κάνει το Janssenpro διαφορετικό είναι η πλήρης προσαρμογή στην ειδικότητα και στις ανάγκες του Επαγγελματία Υγείας, προσφέροντας έγκαιρη ενημέρωση στις υπηρεσίες, στην εκπαίδευση, αλλά και στην επιστημονική πληροφόρηση σχετικά με τα νέα  προϊόντα της Janssen.

Πρόκειται για το νέο τρόπο διαδραστικής επικοινωνίας με τη φαρμακευτική εταιρία Janssen ανοίγοντας ένα νέο δρόμο στην κοινωνία της πληροφορίας στην ιατρική.

To Janssenpro περιλαμβάνει 5 θεματικές ενότητες: ενημέρωση, υπηρεσίες, ιατρική εκπαίδευση, νέα προϊόντα και επικοινωνία, προσφέροντας πληροφορίες στην καθημερινή αναζήτηση του Επαγγελματία Υγείας.
Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικτυακή πύλη μπορείτε να δείτε στο σύνδεσμο www.janssenpro.grΚύρια κατηγορία: Φαρμακευτικές Εταιρίες - Ιδιωτικά Νοσοκομεία και Κλινικές
Υποκατηγορία: Janssen

grafeio-typou.gr © 2012-2013