*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Ληστές 15 και 13 χρόνων συνελήφθησαν στη Λαμία | Φωτιά στον Βύρωνα: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα | Διάσημοι καλλιτέχνες σε carpool Karaoke για το "ΕΛΙΖΑ" | Στη Μόρια ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής με κυβερνητικό κλιμάκιο | ΚΟΣΜΟΣ: Πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη γειτονιά της Νέας Ορλεάνης - 11 τραυματίες. |

Η φαρμακευτική εταιρία Janssen βραβεύτηκε για τα εξαίρετα οικονομικά της αποτελέσματα ανάμεσα σε 7000 εταιρίες.  Η βράβευση της εταιρίας, ως ένα από τα Διαμάντια της Ελληνικής Οικονομίας για το 2016- Diamonds of the Greek Economy 2016, The Most Admired Enterprises in Grecce – έγινε από έναν καταξιωμένο θεσμό επιχειρηματικής αριστείας της χώρας, τα Active Business Awards. Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016, στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία»

Πιο συγκεκριμένα, αξιολογήθηκαν οι 7.000 μεγαλύτερες -βάσει κύκλου εργασιών- εν Ελλάδι επιχειρήσεις. Η αξιολόγηση έγινε με βάση τους ισολογισμούς του 2014 (η δημοσίευση των ισολογισμών του 2015 συνεχίζεται)  και με βάση τα οικονομικά αποτελέσματα των εταιρειών. Από την αξιολόγηση αυτή επιλέχθηκαν οι 300 πιο κερδοφόρες εταιρείες. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της φαρμακευτικής εταιρίας Janssen, Μάκης Παπαταξιάρχης, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η διάκριση αυτή αναδεικνύει την μακροβιότατη αντοχή και αναπτυξιακή τροχιά της φαρμακευτικής εταιρίας Janssen στην Ελλάδα και παγκοσμίως,  κατά το διάστημα των τελευταίων δεκαετιών. Στόχος μας είναι να στηρίξουμε επιχειρηματικά την ελληνική οικονομία διατηρώντας εξαίρετους αναπτυξιακούς ρυθμούς».

Μέσα από την εκδήλωση αναδείχθηκαν οι επιχειρήσεις και οι τομείς επιχειρηματικής δραστηριότητας με τις μεγαλύτερες προοπτικές ανάπτυξης, τα «όπλα» που αξιοποιούν οι εν λόγω επιχειρήσεις για την αντιμετώπιση των συνεπειών της κρίσης, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην άσκηση της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας την περίοδο της κρίσης.

Η φαρμακευτική εταιρία Janssen αναφέρεται και στην αγγλόφωνη έκδοση Diamonds of the Greek Economy 2016 στην οποία συμπεριλαμβάνονται πέραν αυτής και οι δυναμικότερες εν Ελλάδι επιχειρήσεις στους τομείς της βιομηχανίας, του εμπορίου, της ναυτιλίας και του τουρισμού.Κύρια κατηγορία: Φαρμακευτικές Εταιρίες - Ιδιωτικά Νοσοκομεία και Κλινικές
Υποκατηγορία: Janssen

grafeio-typou.gr © 2012-2013