*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Ληστές 15 και 13 χρόνων συνελήφθησαν στη Λαμία | Φωτιά στον Βύρωνα: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα | Διάσημοι καλλιτέχνες σε carpool Karaoke για το "ΕΛΙΖΑ" | Στη Μόρια ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής με κυβερνητικό κλιμάκιο | ΚΟΣΜΟΣ: Πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη γειτονιά της Νέας Ορλεάνης - 11 τραυματίες. |

Οι δύο εταιρείες θα λειτουργούν ανεξάρτητα από την 1η Ιανουαρίου 2017

Την επίσημη λήξη της κοινοπραξίας τους στον τομέα των εμβολίων στην Ευρώπη στις 31Δεκεμβρίου 2016, ανακοίνωσαν από κοινού οι Sanofi Pasteur και MSD (γνωστή ως Merck & Co., Inc., στις ΗΠΑ και στον Καναδά), μετά και την πρόσφατη έγκριση της λύσης της συνεργασίας από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Οι δύο εταιρείες θα λειτουργούν ανεξάρτητα πλέον από την 1η Ιανουαρίου 2017.

Από την ημέρα της πρώτης ανακοίνωσης για την λήξη της συνεργασίας μεταξύ Sanofi Pasteur και MSD στον τομέα των εμβολίων τον περασμένο Μάρτιο, οι δύο εταιρείες προέβησαν σε έναν ανοιχτό διάλογο με τους εργαζόμενους, τα συνδικάτα και τους ενδιαφερόμενους εταίρους, ακολουθώντας πιστά τους ισχύοντες κανονισμούς και την σχετική νομοθεσία.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου μετά την 1η ανακοίνωση για τη λήξη της συνεργασίας τον Μάρτιο του 2016, η SPMSD και οι μέτοχοί της εστίασαν σε μια ομαλή και συντεταγμένη μετάβαση, τηρώντας απαρέγκλιτα τόσο τις δεσμεύσεις τους για τη δημόσια υγεία όσο και αυτές έναντι υπαλλήλων, πελατών και συνεργατών.

Τόσο η Sanofi Pasteur, όσο και η MSD, πιστεύουν ότι η επιστροφή του τομέα εμβολίων κάθε εταιρείας πίσω στη μητρική εταιρεία, θα αποτελέσει κινητήριο μοχλό για την ανάπτυξή τους, την αποτελεσματική τους λειτουργία, την βελτιστοποίηση της εμβολιαστικής κάλυψης, καθώς και την προσφορά καινοτόμων εμβολίων συντομότερα στην αγορά. Η κάθε εταιρεία θα είναι πλέον σε θέση να χαράξει τη δική της στρατηγική για τα εμβόλια, έχοντας πάντα στο επίκεντρο την προαγωγή της δημόσιας υγείας και την δημιουργία προστιθέμενης αξίας για ασθενείς, επαγγελματίες υγείας και ασφαλιστικά συστήματα.   Κύρια κατηγορία: Φαρμακευτικές Εταιρίες - Ιδιωτικά Νοσοκομεία και Κλινικές
Υποκατηγορία: Msd

grafeio-typou.gr © 2012-2013