*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Ληστές 15 και 13 χρόνων συνελήφθησαν στη Λαμία | Φωτιά στον Βύρωνα: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα | Διάσημοι καλλιτέχνες σε carpool Karaoke για το "ΕΛΙΖΑ" | Στη Μόρια ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής με κυβερνητικό κλιμάκιο | ΚΟΣΜΟΣ: Πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη γειτονιά της Νέας Ορλεάνης - 11 τραυματίες. |

Δελτίο Τύπου

Η ερασιτεχνική ορχήστρα των εργαζομένων της Pfizer Hellas, ξεκίνησε τις εθελοντικές της δράσεις για τη νέα χρονιά, διοργανώνοντας πρόσφατα μουσική εκδήλωση στο Γηροκομείο Πειραιά. Οι ηλικιωμένοι τρόφιμοι καθώς και το προσωπικό του ιδρύματος αγκάλιασαν αυτή την πρωτοβουλία και συμμετείχαν με ενθουσιασμό και ιδιαίτερη συγκίνηση στην εκδήλωση.

Οι μουσικοί της ορχήστρας της Pfizer Hellas, με ένα όμορφο μουσικό πρόγραμμα, προσέφεραν χαρά και στιγμές διασκέδασης στους παρευρισκόμενους, οι οποίοι τραγούδησαν και χόρεψαν με αγαπημένες λαϊκές μελωδίες, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι «Δεν έχει σημασία η ηλικία αλλά πόσο νεανική είναι η καρδιά».

Ο κ. Νίκος Χατζηνικολάου, Διευθυντής του Τμήματος Ογκολογίας της Pfizer Hellas αλλά και εμπνευστής και μέλος της ορχήστρας δήλωσε: «Για όλους εμάς που συμμετέχουμε στη Pfizer Hellas Band, κάθε μουσική εκδήλωση αποτελεί μια καινούργια τόσο μουσική όσο και συναισθηματική εμπειρία. Η θερμή ανταπόκριση των ηλικιωμένων συνανθρώπων μας γεμίζει κάθε φορά με χαρά αλλά και περηφάνια, γιατί μας δίνεται η ευκαιρία μέσα από τη μουσική, να βελτιώσουμε έστω και για λίγο την καθημερινότητά τους. Διανύοντας πλέον την τρίτη χρονιά από τη δημιουργία της ερασιτεχνικής μας ορχήστρας, ανανεώνουμε τη δέσμευσή μας να συνεχίσουμε δυναμικά τις δράσεις μας και να συνεχίσουμε να προσφέρουμε όμορφες στιγμές στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.»

Ο κ. Κωνσταντίνος Σ. Σταυρόπουλος, Υπεύθυνος Γραφείου Διευθύνσεως του Γηροκομείου Πειραιώς, προλογίζοντας την εκδήλωση, ευχαρίστησε τη Pfizer Hellas και τόνισε ότι «Στο Ίδρυμά μας, περιθάλπονται, επί μονίμου σχεδόν βάσεως, περίπου 200 υπέργηροι συνάνθρωποί μας, που για εμάς είναι η οικογένειά μας, ο παππούς και η γιαγιά. Μέσα από την εξαιρετική πρωτοβουλία και την εθελοντική προσφορά των μελών της ορχήστρας της Pfizer Hellas, οι άνθρωποί μας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη μουσική και χαρά.»

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Ιωάννης Κουλούρης, Οικονομικός Διευθυντής και η κα. Βάσω Καραμάνου, BU Head Εμβολίων της Pfizer Hellas, που στήριξαν την πρωτοβουλία της ορχήστρας των εργαζομένων, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας.Κύρια κατηγορία: Φαρμακευτικές Εταιρίες - Ιδιωτικά Νοσοκομεία και Κλινικές
Υποκατηγορία: Pfizer

grafeio-typou.gr © 2012-2013