*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Πέθανε ο ιστορικός και φιλόλογος Σαράντος Καργάκος | Χανιά: Νεκρή γυναίκα που έπεσε από ύψος τεσσάρων μέτρων | Νεκρός άντρας σε πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη Νίκαια | Kαταδίωξη στην Άρτα - «Έπιασαν» 27χρονο με 53 κιλά χασίς.

Δελτίο Τύπου

Βιταμίνη D3:Η SOLGAR επιχορηγεί 15.000 εξετάσεις μέτρησης τηςευεργετικής για τον οργανισμό βιταμίνης D3!
 Η βιταμίνη D είναι ευρέως γνωστή για τα πολλαπλά και σημαντικά οφέλη της στον ανθρώπινο οργανισμό, μεταξύ των οποίων η διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών, των μυών και των δοντιών, καθώς και η ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος.

H D3 αποτελεί την πιο αφομοιώσιμη από τον οργανισμό μορφή βιταμίνης D.

Αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα και την ευεργετική δράση της βιταμίνης D3 για τον οργανισμό, η εταιρεία ISOPLUS με το Brand SOLGAR, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της, επιχορηγεί σημαντικό μέρος του κόστους εξέτασης D3 25(OH)D για τη μέτρηση των επιπέδων της βιταμίνης D3 στον οργανισμό, σε συνεργασία με τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ.

Η ειδική εξέταση θα μπορεί να γίνεται στa νοσοκομεία ΥΓΕΙΑ & ΜΗΤΕΡΑ, και τa Πολυϊατρεία Αθηνών & Δυτικής Αθήνας, μέλη του Ομίλου ΥΓΕΙΑ.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ρωτήσετε τον ιατρό σας ή να καλέσετε απευθείας το τμήμα επιστημονικής ενημέρωσης της ISOPLUS στο 210 95 79 707, καθημερινές 10:00 έως 14:00.Κύρια κατηγορία: Πρόσφατα θέματα
Υποκατηγορία: Φαρμακευτικές Εταιρίες - Ιδιωτικά Νοσοκομεία και Κλινικές

grafeio-typou.gr © 2012-2013