*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Ληστές 15 και 13 χρόνων συνελήφθησαν στη Λαμία | Φωτιά στον Βύρωνα: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα | Διάσημοι καλλιτέχνες σε carpool Karaoke για το "ΕΛΙΖΑ" | Στη Μόρια ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής με κυβερνητικό κλιμάκιο | ΚΟΣΜΟΣ: Πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη γειτονιά της Νέας Ορλεάνης - 11 τραυματίες. |

Η Κλινική ΡΕΑ, υποστηρίζοντας την πρωτοβουλία του Πανελλήνιου Συλλόγου «Άλμα Ζωής»,  έδωσε το παρών στον Αγώνα Δρόμου ενάντια στον καρκίνο του μαστού, «Greece Race for the Cure», την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου, στο Ζάππειο, όπου έλαβαν μέρος πάνω από 18.000 συμμετέχοντες.

Στόχος της διοργάνωσης ήταν η ευαισθητοποίηση του κόσμου για τον καρκίνο του μαστού, η ενημέρωση για την ασθένεια και τις μεθόδους πρόληψης-έγκαιρης διάγνωσής της, καθώς και η συγκέντρωση οικονομικών πόρων για την υλοποίηση προγραμμάτων ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Η ΡΕΑ ως Επίσημος Υποστηρικτής  και έχοντας σαν κεντρικό μήνυμά της «Μέχρι χθες παράλειψη. Από σήμερα πρόληψη!» συμμετείχε στον Αγώνα με περίπτερο δίνοντας ένα μήνυμα ζωής και αισιοδοξίας!
Γιατροί της Κλινικής ΡΕΑ βρέθηκαν στο περίπτερο καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, ενημερώνοντας  το κοινό για τη σπουδαιότητα της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης της νόσου!

Η ΡΕΑ στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Μήνα Μαστού θα πραγματοποιήσει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων και δράσεων με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού ενάντια στον καρκίνο του μαστού προσφέροντας παράλληλα εξετάσεις μαστού σε προνομιακή τιμή.Κύρια κατηγορία: Φαρμακευτικές Εταιρίες - Ιδιωτικά Νοσοκομεία και Κλινικές
Υποκατηγορία: Ρέα Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική

grafeio-typou.gr © 2012-2013