*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Ληστές 15 και 13 χρόνων συνελήφθησαν στη Λαμία | Φωτιά στον Βύρωνα: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα | Διάσημοι καλλιτέχνες σε carpool Karaoke για το "ΕΛΙΖΑ" | Στη Μόρια ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής με κυβερνητικό κλιμάκιο | ΚΟΣΜΟΣ: Πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη γειτονιά της Νέας Ορλεάνης - 11 τραυματίες. |

Η ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, προσφέρει σε μία τυχερή νικήτρια μια αισθητική επέμβαση πλαστικής χειρουργικής, δικής της επιλογής, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Οι επεμβάσεις που μπορούν να πραγματοποιηθούν είναι: Face Lift, Αυξητική μαστών, Βλεφαροπλαστική, Ρινοπλαστική, Κοιλιοπλαστική, Λιποαναρρόφηση.  
Η επέμβαση θα πραγματοποιηθεί από έμπειρους Πλαστικούς Χειρουργούς, συνεργάτες της Κλινικής ΡΕΑ, στα σύγχρονα ψηφιακά χειρουργεία της Κλινικής, εντελώς δωρεάν για τη νικήτρια. Οι Πλαστικοί Χειρουργοί που συμμετέχουν στο διαγωνισμό είναι οι: Δημήτρης Γκρίτζαλης, Κωνσταντίνος Μπενετάτος, Άρης Νταμάγκας, Σταύρος Παρασκευόπουλος, Θεοδώρα Πετρακοπούλου, Γιώργος Σκούρας, Αθανάσιος Σκούρας (ΩΡΛ).
Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στο διαγωνισμό, θα πρέπει να επισκεφθούν την επίσημη σελίδα της Κλινικής ΡΕΑ στο facebook και να δηλώσουν συμμετοχή εδώ: http://bit.ly/reawoman  (Διάρκεια Διαγωνισμού: 8-20 Μαρτίου 2017).
Στο επίκεντρο της φροντίδας μας, η γυναίκαΚύρια κατηγορία: Φαρμακευτικές Εταιρίες - Ιδιωτικά Νοσοκομεία και Κλινικές
Υποκατηγορία: Ρέα Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική

grafeio-typou.gr © 2012-2013