*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Κίνητρα για την αγορά «καθαρών» αυτοκινήτων σχεδιάζει η κυβέρνηση | Έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού σε ιδιωτική κλινική στα Κάτω Πατήσια | Φυτεία κάνναβης με 1.415 δενδρύλλια εντοπίστηκε στην Τρίπολη | Έλληνες μαθητές κέρδισαν δύο μετάλλια στη Βαλκανική Ολυμπιάδα Πληροφορικής της Αθήνας | ΚΟΣΜΟΣ: Σεισμός στην Αλβανία: Δεκάδες τραυματίες, ζημιές και πανικός.

Δελτίο Τύπου

«Πρέπει η κυβέρνηση να αλλάξει πολιτική. Ο κ. Σαμαράς δεν είναι βλαξ. Γνωρίζει ότι αυτή η πολιτική είναι αδιέξοδη, πόσο μάλλον όταν το παραδέχεται αυτό και η κ. Λαγκάρντ που την σχεδίασε. Την υπηρετεί για δικούς του λόγους.

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη που έδωσε ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης στο T/Σ Δίκτυο Σερρών και στον δημοσιογράφο Γ. Καπετάνιο.

Για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στις γερμανικές εκλογές
 Ότι είναι καλό για τους Γερμανούς, είναι κακό για την Ευρώπη. Είναι μια δυσάρεστη έκπληξη για όλες τις χώρες του Νότου. Η παντοδυναμία της καγκελαρίου της Γερμανίας δεν με γεμίζει αισιοδοξία. Εγώ θα ήμουν ευχαριστημένος αν μπαίνανε μέσα οι ευρωσκεπτικιστές, αλλά τους φρέναραν και αυτούς στο 4,91% όπως φρέναραν και εμάς στο 2,91%.

Για πιθανό νέο κούρεμα του χρέους
 Όσο χρειαζόμαστε λεφτά, τόσο θα μας βάζουν όρους για να μας τα δώσουν. Και αυτό θα συνεχίζεται μέχρι η Ελλάδα να βρει την περπατησιά της.
Αν αποφασιστεί κούρεμα, θα καθορισθεί από τους ξένους, χωρίς τη δική μας συμμετοχή. Αυτό με ενοχλεί.. Εγώ θέλω να συμμετέχει η κυβέρνηση. Πρέπει η κυβέρνηση να καταστήσει σαφές στη Γερμανία το πραγματικό και το επαχθές χρέος.

Για τις εκλογές
 Την Ελλάδα δεν την εξυπηρετούν τώρα οι εκλογές. Όποτε γίνονται εκλογές, θα μειώνουν την αστική επιρροή. Θα οδηγηθούμε προς τα Άκρα (Χ.Α ή Άκρα των Εξαρχείων) με ότι αυτό συνεπάγεται.

Το σύστημα με έβγαλε εκτός και ανέδειξε την Χ.Α
 Όταν αρνήθηκα στο σύστημα αυτό που μου υπέδειξε να κάνω γιατί δεν εξυπηρετούσε την Ελλάδα, μου έδειξαν τον δρόμο της εξόδου και για να το πετύχουν αυτό δημιούργησαν το μόρφωμα που λέγεται Χ.Α και το ανέδειξαν. Αυτοί που τους έβαλαν μέσα, τώρα προσπαθούν να τους βγάλουν έξω από τη Βουλή. Έλεγα στον κ. Αλαβάνο να σταματήσει να με αποκαλεί Ακροδεξιά γιατί εγώ ο ίδιος την απέκρουα να μπει μέσα και τώρα πληρώνουν το τίμημα. Ο κόσμος ψήφισε Χ.Α από αγανάκτηση. Από την άλλη, δεν έχω ακούσει ούτε μια πρόταση της. Αν και τώρα, μετά απ’ όλα αυτά (τις ύβρεις, τις μπουνιές και τα μαχαιρώματα), ο κόσμος δεν αφυπνιστεί, τότε θα οδηγηθούμε σε γκρεμό. Όσο φοβάμαι την Χ.Α, άλλο τόσο φοβάμαι και τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ. Και εννοώ τα τάγματα εφόδου των Εξαρχείων.

Για την απομόνωσή του ΛΑ.Ο.Σ από τα ΜΜΕ
 Βγαίνω σε Περιφερειακά ΜΜΕ αλλά δεν βγαίνω ποτέ σε κανένα κεντρικό κανάλι, ενώ έβγαινα σε αυτά περίπου 2 φορές την εβδομάδα. Και αυτό γιατί αρνήθηκα να κάνω αυτό που μου ζητούσαν. Ακολούθησε μετά η αποχώρηση των δύο βουλευτών και η ενδυνάμωση της Χ.Α στο 6%. Πρόκειται για το σύστημα στο οποίο συγκαταλέγονται μεγαλοεπιχειρηματίες, μεγαλοεκδότες, που ελέγχουν τις εταιρείες δημοσκοπήσεων. Είναι ένα τραγικό παιχνίδι που παίζεται εις βάρος του ελληνικού λαού. Και όλος ο κόσμος αναζητά τον Καρατζαφέρη στη Βουλή.

Συμμετέχουμε στις Δημοτικές-Νομαρχιακές εκλογές
 Έχουμε σχεδιάσει σε κάποιες περιοχές να κατέβουμε αυτόνομα και σε κάποιες άλλες να συνεργαστούμε με κάποιες όμορες δυνάμεις.

Για τις αλλαγές στο κόμμα.
Φύγανε οι «μαύρες γάτες». Έχουμε περισσότερες Νομαρχιακές και Τοπικές Επιτροπές από κάθε άλλη φορά. Το κόμμα έχει αλλάξει και έχουμε μεγάλη προσέλευση νέου κόσμου. Αυτό θα φανεί στις ευρωεκλογές.


 Κύρια κατηγορία: Πολιτικά Κόμματα - Πολιτική
Υποκατηγορία: ΛΑ.Ο.Σ.

grafeio-typou.gr © 2012-2013