*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων: Χρυσό στον ακοντισμό η Ελίνα Τζένγκο | Θεσσαλονίκη: Ενταση μεταξύ προσφύγων σε κέντρο φιλοξενίας | Το ηλεκτρονικό εισιτήριο έφερε αύξηση πάνω από 20% στα έσοδα του ΟΑΣΑ | Eurostat: Πάνω από 1 στους 3 Έλληνες ζει σε συνθήκες φτώχειας.

Ο εκσυγχρονιστικός χώρος «κόκκινο πανί»

Ανάμεσα σε συμπληγάδες βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την διαφαινόμενη πρόθεση του να κάνει άνοιγμα στο εκσυγχρονιστικό χώρο και τις λεγόμενες μεταρρυθμιστικές δυνάμεις.

Στον χώρο αυτό υπάρχου πολλά πρόσωπα με αναφορές εκτός ΝΔ κάτι που δεν βλέπουν με θετικό μάτι διάφορες ομάδες εντός ΝΔ, που τραβάνε σαφείς διαχωριστικές γραμμές με τα στελέχη που προέρχονται από το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ και κατά το παρελθόν υπήρξε σφοδρή κόντρα με την καραμανλική ΝΔ. Καλά πληροφορημένες πηγές , λένε πως υπάρχει σαφές πρόβλημα σε πολλά παραδοσιακά στελέχη της ΝΔ, που κινούνται πέριξ του πρώην πρωθυπουργού για αυτά τα ανοίγματα, θυμίζοντας πως η μεγάλη μάχη της προηγούμενης δεκαετίας.

Ντόρα-Τατσόπουλος

Ενδεικτική των προθέσεων που υπάρχουν στην ηγετική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας ήταν η αναφορά της Ντόρας Μπακογιάννη το βράδυ της Δευτέρας στον Πέτρο Τατσόπουλο, του οποίου το βιβλίο παρουσίασε. Η κ. Μπακογιάννη υποστήριξε ότι η παρουσία του Πέτρου Τατσόπουλου ήταν οξυγόνο στη Βουλή των Ελλήνων και προέβλεψε την επιστροφή του στην πολιτική.

Δεξιά πτέρυγα

Αντιδράσεις και προβληματισμός δεν εκφράζονται μόνο από τους καραμανλικούς αλλά και από όσους ανήκουν στη λεγόμενη δεξιά πτέρυγα της ΝΔ. Οι αιτιάσεις που προβάλλουν αφορούν την λεγόμενη αμφίπλευρη διεύρυνση του κόμματος, αφού όπως υποστηρίζουν ανοίγματα δεν πρέπει να γίνουν μόνο προς την πλευρά των λεγόμενων εκσυγχρονιστών αλλά και προς όσους κινούνται δεξιότερα της ΝΔ και έχουν αποχωρήσει τα τελευταία χρόνια, στερώντας από τη ΝΔ ένα μεγάλο κομμάτι της εκλογικής δύναμης που είχε παλαιότερα.Κύρια κατηγορία: Πρόσφατα θέματα
Υποκατηγορία: Πολιτικά Κόμματα - Πολιτική

grafeio-typou.gr © 2012-2013