*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Κίνητρα για την αγορά «καθαρών» αυτοκινήτων σχεδιάζει η κυβέρνηση | Έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού σε ιδιωτική κλινική στα Κάτω Πατήσια | Φυτεία κάνναβης με 1.415 δενδρύλλια εντοπίστηκε στην Τρίπολη | Έλληνες μαθητές κέρδισαν δύο μετάλλια στη Βαλκανική Ολυμπιάδα Πληροφορικής της Αθήνας | ΚΟΣΜΟΣ: Σεισμός στην Αλβανία: Δεκάδες τραυματίες, ζημιές και πανικός.

Κόντρα δίχως τέλος

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η κόντρα μεταξύ του υπουργού Υποδομών, Χρήστου Σπίρτζη, και του επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ, Στέργιου Πιτσιόρλα.

Αφορμή αυτή τη φορά στάθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση του κ. Πιτσιόρλα, μετά την πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, να εισηγηθεί να γίνουν συμβάσεις έργων σε 700 εργαζομένους της εταιρείας, δίνοντάς τους και μπόνους 1.000 ευρώ. Το γεγονός αυτό πυροδότησε εκ νέου την ένταση μεταξύ τους, καθώς η πλευρά Σπίρτζη υποστηρίζει ότι ο κ. Πιτσιόρλας προχώρησε στην κίνηση αυτή χωρίς να είναι στη δικαιοδοσία του, χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει τίποτα και χωρίς να έχει απαντηθεί το ερώτημα «Πού θα βρεθούν τα λεφτά».Κύρια κατηγορία: Πρόσφατα θέματα
Υποκατηγορία: Πολιτικά Κόμματα - Πολιτική

grafeio-typou.gr © 2012-2013