*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** Διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές της Αττικής λόγω... ζέστης Φωτιά στο Λαγονήσι: Συνελήφθη 76χρονος για εμπρησμό | Λευκάδα: Αμετανόητος ιερόσυλος άρπαζε τάματα από ναούς | ΚΟΣΜΟΣ: Τουρκία: Εκατομμύρια ψηφοφόροι στις κάλπες για τις δημοτικές εκλογές στην Κωνσταντινούπολη.

Τι δείχνουν οι ανακοινώσεις και οι φράσεις που επαναλαμβάνονται

Η «γραμμή» είναι κοινή και, από ό,τι μαθαίνουμε, έχει έρθει από το Μαξίμου: Για ό,τι δεν μας αρέσει απαντάμε είτε με επίσημες ανακοινώσεις είτε με άτυπα σημειώματα, συμπεριλαμβάνοντας οπωσδήποτε τις λέξεις «παραπληροφόρηση», «συνοδοιπόροι», «ανυπόστατες πληροφορίες» και «ανακρίβειες». Το είδαμε το τελευταίο 15ήμερο με αφορμή τα δημοσιεύματα για το ΕΚΑΣ, τον ΕΝΦΙΑ και, κυρίως, τις «τρύπες» στον Προϋπολογισμό.

Το κακό είναι ότι ο υπερβάλλων ζήλος κάποιων προκαλεί περισσότερα προβλήματα και εγείρει πιο έντονα ερωτήματα για τον συντονισμό των συναρμόδιων υπηρεσιών. Οταν, για παράδειγμα, προ ημερών δημοσιεύθηκαν πληροφορίες για τα πρώτα στοιχεία από τα έσοδα του Ιουλίου (που αποδείχθηκε περίτρανα ότι ήταν ακριβείς), στο υπουργείο Οικονομικών κάποιοι έχασαν την ψυχραιμία τους. Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Αλλα στοιχεία -τα σωστά- έδινε η καθ’ ύλην αρμόδια Καραγιώργη Σερβίας και άλλα η Νίκης.

Το αποκορύφωμα ήταν ότι, ενώ η Καραγιώργη δημοσιοποίησε -ορθώς- τα αναλυτικά στοιχεία των εισπράξεων, αλλά και των στόχων, λίγες ώρες αργότερα η Νίκης -διά των γνωστών «κύκλων»- υποστήριζε ότι δεν υπάρχει υστέρηση, αλλά υπέρβαση, γιατί έχουν αναθεωρηθεί οι στόχοι! Τόμπολα...Κύρια κατηγορία: Πρόσφατα θέματα
Υποκατηγορία: Πολιτικά Κόμματα - Πολιτική

grafeio-typou.gr © 2012-2013