*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** Διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές της Αττικής λόγω... ζέστης Φωτιά στο Λαγονήσι: Συνελήφθη 76χρονος για εμπρησμό | Λευκάδα: Αμετανόητος ιερόσυλος άρπαζε τάματα από ναούς | ΚΟΣΜΟΣ: Τουρκία: Εκατομμύρια ψηφοφόροι στις κάλπες για τις δημοτικές εκλογές στην Κωνσταντινούπολη.

Γελάστε με την ψυχή σας και αυξήστε τη δραστηριότητα και τον αριθμό κάποιων κυττάρων του ανοσοποιητικού σας συστήματος

Ας υποδεχτούμε το καλοκαίρι με γέλιο. Το γέλιο μακραίνει τη ζωή και διώχνει τη στενοχώρια.

Το Σάββατο 13 ιουνίου και ώρα 7.00 - 9.30 μμ δοκιμάστε τις ασκήσεις της Ομάδας Γέλιου και ένα μόνιμο χαμόγελο θα εγκατασταθεί στο πρόσωπό σας. Αυτό το είδος άσκησης γυμνάζει νου και σώμα με απόλυτα φυσικό τρόπο. Μέσα από απλές σωματικές κινήσεις, όπως επαναλαμβανόμενο χειροκρότημα, τραγούδι, ασκήσεις γέλιου και ασκήσεις αναπνοών, αλλάζει τη νοητική μας κατάσταση, και δρα ευεργετικά σε ψυχοσωματικό επίπεδο.

Το γέλιο είναι χαρά της ζωής. Δημιουργεί θετικές συναισθηματικές και σωματικές αλλαγές, μας ξαναγυρίζει στην παιδική αθωότητα και γλυκαίνει την ψυχή μας!

Με συντονίστρια την Μαρία Κούκια, μέλος του Παγκόσμιου Club Γέλιου!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Shantom Πολυχώρος πολιτισμού και τεχνών: Τριπόλεως 35Α & Ευβοίας, Κάτω Χαλάνδρι 15231 Στάση μετρό «Χολαργός» Η Τριπόλεως είναι η 1η παράλληλη της Μεσογείων.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ έως  Πέμπτη 11 Ιουνίου. Τηλ. 210-6717529

Ώρες γραμματείας: Δευτέρα έως Παρασκευή 18.00-21.30, Τρίτη και Πέμπτη 10.30-13.30

ΠΡΟΣΟΧΗ!

ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ: Όπως ισχύει για κάθε μορφή αεροβικής άσκησης δεν πρέπει να εξασκείται από άτομα με ιατρικά προβλήματα, χωρίς να συμβουλευτούν πρώτα τον ιατρό τους. Αντενδείκνυται για άτομα που πάσχουν από: αιμορροίδες σε προχωρημένο στάδιο (αιμορραγίας), υψηλή αρτηριακή πίεση, οποιοδήποτε είδος κήλης, ακράτεια ούρων, οποιονδήποτε επίμονο βήχα, ψυχιατρικές διαταραχές, οποιαδήποτε πάθηση με έντονα συμπτώματα,  έντονους πόνους στην μέση, επιληψία, καρδιακά προβλήματα και σε όσους έχουν υποβληθεί σε χειρουργείο τους τελευταίους 3 μήνες.Κύρια κατηγορία: Πρόσφατα θέματα
Υποκατηγορία: Πολιτισμός

grafeio-typou.gr © 2012-2013