*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Κίνητρα για την αγορά «καθαρών» αυτοκινήτων σχεδιάζει η κυβέρνηση | Έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού σε ιδιωτική κλινική στα Κάτω Πατήσια | Φυτεία κάνναβης με 1.415 δενδρύλλια εντοπίστηκε στην Τρίπολη | Έλληνες μαθητές κέρδισαν δύο μετάλλια στη Βαλκανική Ολυμπιάδα Πληροφορικής της Αθήνας | ΚΟΣΜΟΣ: Σεισμός στην Αλβανία: Δεκάδες τραυματίες, ζημιές και πανικός.

Η ETHOS EVENTS και ο Μη Κυβερνητικός Οργανισμός SciCo - Science Communication, με τιμή παρουσιάζουν το πολυσυνέδριο Hellenic Innovation Forum 2017 (HIF17), την Τετάρτη 1η Μαρτίου και Πέμπτη 2η Μαρτίου 2017, στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

 

Το HIF17 είναι το μεγαλύτερο πολυσυνέδριο καινοτομίας του 2017 και μέσω της καθιέρωσής του ως πολυσυνεδριακού θεσμού θα χρησιμεύει ως μόνιμο βήμα ανάδειξης και προώθησης της καινοτομίας και της ανάπτυξης συνεργασιών και συνεργιών μεταξύ των μερών του τριγώνου «Θεσμικοί Παράγοντες - Ακαδημαϊκή & Ερευνητική Κοινότητα - Επιχειρηματικός Κόσμος».  

Στο συνέδριο συμμετέχουν κορυφαίοι Έλληνες και διεθνείς ομιλητές, όπως μεταξύ άλλων:
•    Slawomir Tokarski, Director, "Innovation and Advanced manufacturing", DG GROW, European Commission
•    David Mazur, Section Leader Intellectual Property Dissemination / Deputy Group Leader, Knowledge Transfer Group, CERN
•    Νεκτάριος Ταβερναράκης, Καθηγητής, Ιατρική Σχολή Πανεπιστήμιου Κρήτης, Πρόεδρος ΔΣ Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας (ΙΤΕ), Μέλος Δ.Σ. European Research Council
•    Γιώργος Κόλλιας, Ακαδημαϊκός, Διευθυντής Ερευνών, Ερευνητικό Κέντρο Βιοϊατρικών Επιστημών «Αλέξανδρος Φλέμινγκ»

Στόχοι του πολυσυνεδρίου είναι (i) να αναδείξει τις πιο πρόσφατες καινοτόμες δράσεις και πρωτοβουλίες, (ii) να συνδράμει στη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής εγχώριας υποδομής, (iii) να δημιουργήσει ευκαιρίες και προοπτικές για την ανάπτυξη της επιχειρηματικής -και όχι μόνο-  καινοτομίας, (iv) να προωθήσει ένα νέο, αποτελεσματικό περιβάλλον μεταφοράς τεχνογνωσίας από το εργαστήριο στην αγορά, (v) να προσελκύσει εγχώριους και διεθνείς θεσμικούς και ιδιώτες επενδυτές και (vi) να ξεκινήσει έναν διάλογο για την προώθηση της καινοτομίας ως μέσου για την αντιμετώπιση των κοινωνικών προκλήσεων στην Ελλάδα.

Τιμώμενη χώρα θα είναι το Ισραήλ, από το οποίο θα συμμετέχουν υψηλόβαθμα διπλωματικά και κυβερνητικά στελέχη, ακαδημαϊκοί και ερευνητές, καθώς και εκπρόσωποι καινοτόμων επιχειρήσεων.

Το πολυσυνέδριο απαρτίζεται από τρεις παράλληλες δράσεις:
•    Α΄- Κεντρικά Συνέδρια
◦    1η Μαρτίου 2017: Κεντρικές Ομιλίες και 4 Στρογγυλά Τραπέζια με κορυφαίους Έλληνες και διεθνείς ομιλητές
◦    2η Μαρτίου 2017: Κεντρικές Ομιλίες και Θεματικές ερευνητικές παρουσιάσεις σε 9 τομείς καινοτομίας
•    Β΄- Εταιρικές Παρουσιάσεις Καινοτομίας, σε τρεις παράλληλες αίθουσες
•    Γ΄- Έκθεση Καινοτομίας, στον εκθεσιακό χώρο μεταξύ των αιθουσών του πολυσυνεδρίου

Για περισσότερες πληροφορίες  παρακαλώ επικοινωνήστε:  
Στράτος Λάσπας, Special Projects Manager, Ethos Media S.A., Τηλ. : 210 998 4906, E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , hif.com.grΚύρια κατηγορία: Πρόσφατα θέματα
Υποκατηγορία: Πολιτισμός

grafeio-typou.gr © 2012-2013