*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** Διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές της Αττικής λόγω... ζέστης Φωτιά στο Λαγονήσι: Συνελήφθη 76χρονος για εμπρησμό | Λευκάδα: Αμετανόητος ιερόσυλος άρπαζε τάματα από ναούς | ΚΟΣΜΟΣ: Τουρκία: Εκατομμύρια ψηφοφόροι στις κάλπες για τις δημοτικές εκλογές στην Κωνσταντινούπολη.

Στα πλαίσια της στενής και αγαστής συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί από τη σημερινή Διοίκηση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. Dr. Αντώνιος Αυγερινός πραγματοποίησε, την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017, επίσκεψη στα κεντρικά γραφεία της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, όπου συνομίλησε με τον Αρχιεπίσκοπο για την ποικιλόμορφη ανθρωπιστική δράση του Ε.Ε.Σ. απανταχού της Ελλάδας.

Ιδιαίτερα συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, τα οποία είναι ιδιαίτερα οξυμένα λόγω της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης.
Κοινός στόχος είναι να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο και κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο η συνεργασία του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με την Εκκλησία της Ελλάδος, με απώτερο σκοπό την ανακούφιση και ικανοποίηση των αναγκών ευπαθών ομάδων του ελληνικού πληθυσμού.Κύρια κατηγορία: Πρόσφατα θέματα
Υποκατηγορία: Πολιτισμός

grafeio-typou.gr © 2012-2013