*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Κίνητρα για την αγορά «καθαρών» αυτοκινήτων σχεδιάζει η κυβέρνηση | Έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού σε ιδιωτική κλινική στα Κάτω Πατήσια | Φυτεία κάνναβης με 1.415 δενδρύλλια εντοπίστηκε στην Τρίπολη | Έλληνες μαθητές κέρδισαν δύο μετάλλια στη Βαλκανική Ολυμπιάδα Πληροφορικής της Αθήνας | ΚΟΣΜΟΣ: Σεισμός στην Αλβανία: Δεκάδες τραυματίες, ζημιές και πανικός.

Δελτίο Τύπου

«Η 38η Διεθνή Έκθεση  Γούνας Καστοριάς είναι η πιο επιτυχημένη  του θεσμού όχι μόνο  γιατί  έγινε στο καινούριο κτίριο αλλά γιατί είχε αύξηση πωλήσεων κατά 20 τοις εκατό φθάνοντας τα εξήντα εκατομμύρια ευρώ».

 

Τις δηλώσεις αυτές έκανε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς  ο «Προφήτης Ηλίας» κ. Ηρακλής Καλλισθένης  με το κλείσιμο  των εργασιών  της Έκθεσης.

Ο κ. Καλλισθένης  ανέφερε ότι «εξήχθησαν τις τρεις πρώτες ήμερες 889 Παλτό- Ημίπαλτα-Ζακέτες και μπουφάν ενώ η εξαγωγή των δερμάτων ξεπέρασε τα 2600 κομμάτια. Επίσης εξήχθησαν 100 άλλα είδη γουνοποιίας».

Ο κ. Καλλισθένης  τόνισε ότι «η φετινή επιτυχία  μας δημιουργεί την υποχρέωση ώστε η επομένη Έκθεση να είναι ακόμη καλύτερη χωρίς τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν φέτος λόγω κυρίως της ηλεκτροδότησης  μια και η ΔΕΗ δεν  βοήθησε καθόλου».

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς εξέφρασε τέλος το παράπονο ότι  «οι φορείς της πόλης δεν βοήθησαν την Έκθεση και ότι όλα όσα  έγιναν, έγιναν μόνο από τον Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς».

Την Έκθεση επισκέφτηκαν χίλιοι  τριακόσιοι περίπου εμπορικοί  επισκέπτες από 38 χώρες.

Ενώ 6.000 ήταν οι υπόλοιποι επισκέπτες.Κύρια κατηγορία: Πρόσφατα θέματα
Υποκατηγορία: Ένδυση - Υπόδηση - Πολυκαταστήματα - Εμπορικά Κέντρα

grafeio-typou.gr © 2012-2013