*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Αττικής - Κλήσεις για απεγκλωβισμούς από ασανσέρ | SOS από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών: Όχι στην κατάχρηση αντιβιοτικών | Ρόδος: Σχολικό έπεσε σε ρέμα βάθους τριών μέτρων | Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών - 21 συλλήψεις | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ: NASA: Και επίσημα «νεκρό» το ρομποτικό ρόβερ Opportunity στον Άρη.

Δελτίο Τύπου

Detroit Κηφισιά – Σάββατο 18 Μαΐου 2013

 

Με μια πρωτότυπη και φρέσκια ενέργεια, η TOMS παρουσιάζει το STYLE YOUR SOLE event και στην Ελλάδα.
Σκοπός του Style Your Sole παγκοσμίως, είναι να φέρνει κοντά φίλους της TOMS και γνωστούς καλλιτέχνες και όλοι μαζί να βάζουν το ταλέντο τους, τη φαντασία τους και τη δημιουργικότητά τους για να ζωγραφίσουν παπούτσια TOMS και μέσα από αυτή τη δραστηριότητα να βοηθήσουν παιδιά σε όλο τον κόσμο που έχουν ανάγκη.
Το Σάββατο 18 Μαίου 2013 στο κατάστημα DETROIT στην Κηφισιά από τις 12:00 έως τις 18:00, τρεις Έλληνες σχεδιαστές θα ζωγραφίζουν στο χέρι παπούτσια TOMS.
Μέρος των εσόδων θα δοθούν στο φιλανθρωπικό σωματείο "Μαζί για το παιδί".
Την ίδια ημέρα, θα γίνει η παρουσίαση της συλλεκτικής σειράς TOMS by IV σχεδιασμένα από τη ζωγράφο Ειρήνη Βεργίτση (www.irenevergitsi.com)
Μοναδικά prints σε αριθμημένα ζευγάρια παπουτσιών αποκλειστικά για το διάσημο brand, θα είναι διαθέσιμα και προς πώληση.
Κατά τη διάρκεια όλης της εβδομάδας του Style Your Sole event, την καλλιτεχνική επιμέλεια των βιτρινών των καταστημάτων έχουν αναλάβει οι σπουδαστές του Fashion Workshop by Vicky Kaya.
www.toms-shoes.gr
www.facebook.com/tomsgreece

Detroit: Κυριαζή 6-8, Κηφισιά τηλ. 210 8019806

About TOMS
Το 2006 ο Αμερικανός Blake Mycoskie ταξιδεύοντας σε ένα χωριό της Αργεντινής, διαπίστωσε ότι τα παιδιά δεν είχαν παπούτσια για να προστατεύσουν τα πόδια τους. Θέλοντας να τα βοηθήσει δημιούργησε την TOMS, μια εταιρεία που για κάθε ζευγάρι παπούτσια που θα πουλούσε θα πρόσφερε ένα ζευγάρι σε κάθε παιδί που το είχε ανάγκη. One for One. Από τότε η  TOMS έχει εξελιχθεί από μία εταιρεία υποδημάτων, σε μία One for One εταιρεία, απευθυνόμενη σε διαφορετικές ανάγκες εκτός των υποδημάτων όπως τα γυαλιά οράσεως, βοηθώντας να δώσει όραση σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη.Κύρια κατηγορία: Πρόσφατα θέματα
Υποκατηγορία: Ένδυση - Υπόδηση - Πολυκαταστήματα - Εμπορικά Κέντρα

grafeio-typou.gr © 2012-2013