*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Ληστές 15 και 13 χρόνων συνελήφθησαν στη Λαμία | Φωτιά στον Βύρωνα: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα | Διάσημοι καλλιτέχνες σε carpool Karaoke για το "ΕΛΙΖΑ" | Στη Μόρια ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής με κυβερνητικό κλιμάκιο | ΚΟΣΜΟΣ: Πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη γειτονιά της Νέας Ορλεάνης - 11 τραυματίες. |

Ανακοίνωση

Σύμφωνα με τη διάταξη 4.1.4.4 του Κανονισμού του Χ.Α., οι μετοχές της SPIDER ΜΕΤΑΛΛΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ Ν ΠΕΤΣΙΟΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ Α.Ε. με την από 5.4.2012 απόφαση του Δ.Σ. του Χ.Α. μεταφέρθηκαν στην Κατηγορία Επιτήρησης του Χ.Α., κατ’ εφαρμογή του άρθρου 3.1.2.4 του Κανονισμού του Χ.Α., με κριτήριο τη σχέση ενοποιημένων ζημιών προς τα ενοποιημένα ίδια κεφάλαια της χρήσεως 2011.Η αρνητική κατάσταση της SPIDER οφείλεται στη σημαντική μείωση του κύκλου εργασιών τόσο του Ομίλου όσο και της Εταιρείας, με συνέπεια την ουσιαστική μείωση του μεικτού περιθωρίου μη δυνάμενου να καλύψει τα λειτουργικά και χρηματοοικονομικά έξοδα. Επειδή η μείωση των βασικών μεγεθών της Εταιρείας και του Ομίλου πραγματοποιείται για τρίτη συνεχή χρονιά, όλοι οι χρηματοοικονομικοί δείκτες της Εταιρείας και του Ομίλου παρουσιάζουν δυσμενή εξέλιξη.

Η Διοίκηση αποφάσισε δραστική μείωση του μισθολογικού κόστους καθώς και λοιπών δαπανών, ώστε να ανταπεξέλθει στα νέα δεδομένα που προδιαγράφονται για τον Όμιλο και την Εταιρεία.

Κυρίαρχο πρόβλημα για την εταιρία είναι η δυνατότητα χρηματοδότησης της λειτουργίας της.

Έχει εκπονηθεί σχέδιο αναδιάρθρωσης της από εταιρία χρηματοοικονομικών συμβούλων και η Διοίκηση βρίσκεται σε φάση διαπραγμάτευσης με τις πιστώτριες τράπεζες για την εφαρμογή του.
Κύρια κατηγορία: Ένδυση - Υπόδηση - Πολυκαταστήματα - Εμπορικά Κέντρα
Υποκατηγορία: Sprider

grafeio-typou.gr © 2012-2013