*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** Διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές της Αττικής λόγω... ζέστης Φωτιά στο Λαγονήσι: Συνελήφθη 76χρονος για εμπρησμό | Λευκάδα: Αμετανόητος ιερόσυλος άρπαζε τάματα από ναούς | ΚΟΣΜΟΣ: Τουρκία: Εκατομμύρια ψηφοφόροι στις κάλπες για τις δημοτικές εκλογές στην Κωνσταντινούπολη.

Με τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου να ετοιμάζονται για την αναμέτρηση για το μεγαλύτερο τρόπαιο στην Ευρώπη, η adidas παρουσιάζει την επίσημη μπάλα της φάσης των Ομίλων στο φετινό UEFA Champions League.

Η νέα μπάλα με το καθιερωμένο design με τα αστέρια, εμπνευσμένο από το λογότυπο του UEFA Champions League, έρχεται για το 2017/18 με νέα, «αστραπιαία» ενέργεια όπως αποτυπώνεται στα έντονα μπλε και τιρκουάζ γραφικά που σχηματίζουν τον κεραυνό.
Ο σχεδιασμός της μπάλας εξασφαλίζει κορυφαία απόδοση για τους παίκτες ανεξαρτήτως συνθηκών. Η εξωτερική επίστρωση, όπως και σε όλες τις επίσημες μπάλες της adidas για το UEFA Champions League, προσφέρει ασφαλές κράτημα και απόλυτο έλεγχο ενώ τα πάνελ σε σχήμα αστεριού δεμένα με τη μέθοδο της θερμοκόλλησης προσφέρουν μια ενιαία, έχουν ομαλή επιφάνεια για ακόμα καλύτερη επαφή με την μπάλα.
Η νέα επίσημη μπάλα για τη φάση των Ομίλων στο UEFA Champions League 2017/18 είναι διαθέσιμη στα adidas Stores, στο www.adidas.gr και σε συνεργαζόμενα καταστήματα αθλητικών ειδών σε όλη την Ελλάδα.Κύρια κατηγορία: Ένδυση - Υπόδηση - Πολυκαταστήματα - Εμπορικά Κέντρα
Υποκατηγορία: Adidas Hellas A.E.

grafeio-typou.gr © 2012-2013