*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Κίνητρα για την αγορά «καθαρών» αυτοκινήτων σχεδιάζει η κυβέρνηση | Έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού σε ιδιωτική κλινική στα Κάτω Πατήσια | Φυτεία κάνναβης με 1.415 δενδρύλλια εντοπίστηκε στην Τρίπολη | Έλληνες μαθητές κέρδισαν δύο μετάλλια στη Βαλκανική Ολυμπιάδα Πληροφορικής της Αθήνας | ΚΟΣΜΟΣ: Σεισμός στην Αλβανία: Δεκάδες τραυματίες, ζημιές και πανικός.

Η adidas Athletics παρουσιάζει το νέο Z.N.E. Zero Dye Hoodie. Όπως όλα τα προϊόντα της κατηγορίας, το νέο Z.N.E. Zero Dye Hoodie είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει απόλυτη άνεση και για να βοηθάει τους παίκτες να παραμένουν συγκεντρωμένοι στο στόχο τους πριν και μετά τον αγώνα.

Το Z.N.E. Zero Dye Hoodie έχει κατασκευαστεί χωρίς τη χρήση βαφής χρησιμοποιώντας υλικά στο φυσικό τους χρώμα, εξοικονομώντας έτσι πόρους. Μέσω αυτής της τεχνικής, η adidas Athletics αντικατοπτρίζει το πώς οι αθλητές αδειάζουν το μυαλό τους από κάθε άλλη σκέψη στο δρόμο για τον αγώνα τους, έχοντας ένα ξεκάθαρο όραμα για αυτό που θέλουν να πετύχουν. Το μότο της νέας καμπάνιας “Find Focus On What Really Matters” είναι η συνέχεια του concept του brand για την απόλυτη συγκέντρωση, δίνοντας έμπνευση στους αθλητές να νοιάζονται όχι μόνο για τις επιδόσεις τους αλλά και για το περιβάλλον. Κορυφαίοι παίκτες της adidas όπως οι Paul Bogba, Tori Bowie και Coco Shilin θα φορέσουν το  νέο Z.N.E. Zero Dye Hoodie.
Το Z.N.E. Zero Dye Hoodie είναι ήδη διαθέσιμο στα adidas Stores και σε συνεργαζόμενα καταστήματα αθλητικών ειδών σε όλη την Ελλάδα, καθώς και στο www.adidas.gr.Κύρια κατηγορία: Ένδυση - Υπόδηση - Πολυκαταστήματα - Εμπορικά Κέντρα
Υποκατηγορία: Adidas Hellas A.E.

grafeio-typou.gr © 2012-2013