*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Ληστές 15 και 13 χρόνων συνελήφθησαν στη Λαμία | Φωτιά στον Βύρωνα: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα | Διάσημοι καλλιτέχνες σε carpool Karaoke για το "ΕΛΙΖΑ" | Στη Μόρια ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής με κυβερνητικό κλιμάκιο | ΚΟΣΜΟΣ: Πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη γειτονιά της Νέας Ορλεάνης - 11 τραυματίες. |

Δελτίο Τύπου

Η γνωστή Sports & Lifestyle εταιρία PUMA αλλάζει τον τρόπο τρεξίματος όπως το γνωρίζαμε μέχρι σήμερα παρουσιάζοντας μία νέα κατηγορία Running για υψηλές επιδόσεις.

 

 Οι σχεδιαστές της PUMA πήραν την έμπνευσή τους από την πιο αποδοτική μηχανή τρεξίματος στον πλανήτη… τη γάτα! Με αυτόν τον τρόπο, το PUMA Mobium Elite προσαρμόζεται στις αλλαγές της μορφολογίας του ανθρώπινου ποδιού καθόσον τρέχει και προσφέρει καλύτερη απορρόφηση των κραδασμών, προστασία & ευελιξία, προσφέροντας στους δρομείς υψηλές επιδόσεις στο τρέξιμό τους.

Πιο συγκεκριμένα, το τριμερές σύστημα του καινοτόμου σχεδιασμού του PUMA Mobium Elite που απαρτίζεται από τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά “Expansion Pods”, “Mobium Band” και “Windlass Chassis”, ωθεί τους δρομείς να «προσγειώνονται» με το μετατάρσιό τους αντί για τη φτέρνα, γεγονός που σημαίνει μεγαλύτερη απόδοση και λιγότερους κραδασμούς. Επιπλέον, λαμβάνοντας υπόψη ότι το σχήμα του ποδιού αλλάζει κατά 6,3% σε κάθε του βήμα, το καινοτόμο παπούτσι της PUMA προσαρμόζεται σε αυτές τις μεταβολές του ποδιού επιτυγχάνοντας ένα πιο φυσικό κι αποτελεσματικό τρέξιμο. Το PUMA Mobium Elite είναι αποτέλεσμα δύο ετών εντατικής ανάπτυξης και δοκιμών και θέτει ένα νέο σημείο αναφοράς για καλύτερες επιδόσεις στο τρέξιμο.

Ο Louis Josesh, Strategy and Innovation Director της PUMA αναλύει την τεχνολογική καινοτομία της σειράς PUMA Mobium: «Οι καινοτομίες της PUMA στα αθλητικά είδη εστίαζαν πάντα σε ριζοσπαστικές ιδέες, στοχεύοντας στην ενίσχυση της αθλητικής εμπειρίας. Στην περίπτωση του Mobium Elite, η PUMA συνδύασε την έρευνα για επιδόσεις με την παρατήρηση του φυσικού περιβάλλοντος, για να δημιουργήσει μια εντελώς καινούργια κατηγορία υποδημάτων για τρέξιμο. Το Mobium Elite, αποτελεί τη «ναυαρχίδα» της νέας κατηγορίας Adaptive Running, καθώς είναι σχεδιασμένο βάσει του οράματος της εταιρίας για δημιουργία δυναμικών προϊόντων που προσαρμόζονται στις κινήσεις του ανθρώπινου σώματος. Πιστεύουμε ότι η κατηγορία Adaptive Running αποτελεί μία επαναστατική πρόταση με πολλές προοπτικές ανάπτυξης.»

Παράλληλα με το Mobium Elite, η PUMA λανσάρει τα νέα εξειδικευμένα προϊόντα για προπόνηση PUMA ACTV και PUMA RCVR. Με τη χρήση των νέων αυτών ρούχων, οι δρομείς έχουν τη δυνατότητα να επιτύχουν την απόλυτη απόδοση κατά τη διάρκεια της προπόνησής τους λόγω των τεχνολογιών που διαθέτουν και συμβάλλουν καθοριστικά στη μείωση κραδασμών των μυών και στη ταχύτερη επαναφοράς της μυϊκής λειτουργίας. Ειδικότερα, τα συγκεκριμένα ρούχα είναι τα πρώτα που κυκλοφορούν στην αγορά running με ενσωματωμένες ταινίες σιλικόνης (taping) και βελτιωμένη συμπίεση για υποστήριξη και αποκατάσταση των μυών. Η υπεροχή της σειράς αυτής επιβεβαιώθηκε και από την βράβευση με το χρυσό βραβείο ISPO στην κατηγορία Ενδύματα Συμπίεσης (Compression Apparel).

Από τις αρχές Μαρτίου 2013, το PUMA Mobium Elite καθώς και οι σειρές PUMA ACTV και PUMA RCVR θα είναι διαθέσιμα τόσο σε ανδρική όσο και σε γυναικεία έκδοση σε επιλεγμένα και εξειδικευμένα καταστήματα με είδη τρεξίματος και σε καταστήματα PUMA.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε www.facebook.com/pumarunning ή www.puma.com/runningΚύρια κατηγορία: Ένδυση - Υπόδηση - Πολυκαταστήματα - Εμπορικά Κέντρα
Υποκατηγορία: Puma Hellas

grafeio-typou.gr © 2012-2013