*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Έκλεψαν πανάκριβα παλιά κρασιά από οινοποιείο στο Κιλκίς | Σπείρα ενόπλων διακινούσε ηρωίνη στην Κορινθία | Ανατίναξαν ΑΤΜ στον Γέρακα - Οι δράστες έφυγαν με τις κασετίνες | Ιερόσυλοι διέρρηξαν τον Καθεδρικό Ναό στην Ύδρα | «Μπλακ-άουτ» στον... μισό Βόλο και σε χωριά του Πηλίου.
Leroy Merlin

Ανακοίνωση Τύπου

Ο Βήσσας, ένας μικρός οικισμός στη νοτιοδυτική πλευρά της Σύρου, ήταν μέχρι σήμερα γνωστός για το μοναδικό λιοτρίβι του νησιού. Από φέτος, όμως, μπορεί να περηφανεύεται ότι «έβγαλε» το μάστορα της χρονιάς για το 2012. Η μεταμόρφωση ενός ψυχρού χώρου σε ένα μοντέρνο και λειτουργικό στούντιο υψηλής αισθητικής και ποιότητας χάρισε στον εμπνευστή της, Κοσμά Παλαιολόγο την πρώτη θέση στα Leroy Merlin Awards 2012 και μαζί και μια δωροεπιταγή


Κύρια κατηγορία: Ένδυση - Υπόδηση - Πολυκαταστήματα - Εμπορικά Κέντρα
Υποκατηγορία: Leroy Merlin

Περισσότερα...

 

Ανακοίνωση Τύπου

Λίγες μέρες απομένουν ακόμη για την «ανάδειξη του μάστορα της χρονιάς» από τα «μαστορέματα» και τη Leroy Merlin, τα πιο εξειδικευμένα καταστήματα στη διακόσμηση, στα είδη κήπου, στα εργαλεία και στις κατασκευές. Τώρα μπορείτε και εσείς να συμμετάσχετε ενεργά στην ανάδειξη του μεγάλου νικητή που θα κερδίσει μια δωροεπιταγή 3.000 ευρώ από τη Leroy Merlin.  Επισκεφθείτε το κατάστημα Leroy Merlin στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», δείτε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του καταστήματος  τις υποψηφιότητες, ψηφίστε το μεγάλο νικητή και κερδίστε μια εργαλειοθήκη γεμάτη εργαλεία!


Κύρια κατηγορία: Ένδυση - Υπόδηση - Πολυκαταστήματα - Εμπορικά Κέντρα
Υποκατηγορία: Leroy Merlin

Περισσότερα...

 

grafeio-typou.gr © 2012-2013