*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** Διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές της Αττικής λόγω... ζέστης Φωτιά στο Λαγονήσι: Συνελήφθη 76χρονος για εμπρησμό | Λευκάδα: Αμετανόητος ιερόσυλος άρπαζε τάματα από ναούς | ΚΟΣΜΟΣ: Τουρκία: Εκατομμύρια ψηφοφόροι στις κάλπες για τις δημοτικές εκλογές στην Κωνσταντινούπολη.

Η Vichy, υπέρμαχος του slow living και μιας ζωής γεμάτης ενέργεια και ευεξία, ανακοινώνει τη συνεργασία της με τα Holmes Place.

Η ανακοίνωση της συνεργασίας πραγματοποιήθηκε στο Holmes Place Maroussi, την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Μέσω της συνεργασίας, η Vichy εγκαινιάζει μια νέα εποχή, που προτάσσει τις υγιεινές επιλογές και μια αίσθηση συνολικής ανανέωσης, ενέργειας και αναζωογόνησης, προσφέροντας μοναδικά οφέλη για όλα τα μέλη των Holmes Place, τους πελάτες της Vichy, αλλά και τις τυχερές νικήτριες διαγωνισμών, οι οποίες θα έχουν την ευκαιρία να μαθαίνουν πρώτες όλα τα νέα της μάρκας, έχοντας παράλληλα πρόσβαση σε μοναδικά προνόμια!

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η Vichy θα παρέχει 3 καμπίνες το μήνα στα SPA των Holmes Place, στις οποίες θα μπορεί κανείς να απολαύσει θεραπείες περιποίησης από αισθητικούς της Vichy! Επιπλέον, όλα τα νέα μέλη των Holmes Place, θα λαμβάνουν ένα welcome gift από τη Vichy, προκειμένου να γνωρίσουν τα νέα προϊόντα και να ανακαλύψουν τα μοναδικά τους οφέλη. Παράλληλα όμως, η Vichy θα συμμετέχει και σε όλα τα outdoor events των Holmes Place, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη σημασία του healthy living και μιας ζωής, γεμάτης ευεξία, απαλλαγμένης από το άγχος και την πίεση της καθημερινότητας!

Η Vichy πιστεύει πως οι γρήγοροι ρυθμοί της ζωής, αλλά και εξωτερικοί παράγοντες, όπως η περιβαλλοντική ρύπανση, συχνά απορροφούν πολλή από την ενέργεια και το χρόνο που έχουμε για να αφιερώσουμε στον εαυτό μας και σε όσα πραγματικά αγαπάμε να κάνουμε! Έτσι, σκοπός της συνεργασίας είναι όλες οι γυναίκες να αγκαλιάσουν το μήνυμα και τη σημασία του slow living, διαπιστώνοντας πως μικρές αλλαγές στον τρόπο που ζούμε μπορούν να προσφέρουν καθημερινά οφέλη στο σώμα, τη διάθεση και την ενέργεια μας!Κύρια κατηγορία: Πρόσφατα θέματα
Υποκατηγορία: Ένδυση - Υπόδηση - Πολυκαταστήματα - Εμπορικά Κέντρα

grafeio-typou.gr © 2012-2013