*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Ληστές 15 και 13 χρόνων συνελήφθησαν στη Λαμία | Φωτιά στον Βύρωνα: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα | Διάσημοι καλλιτέχνες σε carpool Karaoke για το "ΕΛΙΖΑ" | Στη Μόρια ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής με κυβερνητικό κλιμάκιο | ΚΟΣΜΟΣ: Πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη γειτονιά της Νέας Ορλεάνης - 11 τραυματίες. |

Η GreekTourismExpo μετά από τέσσερα συνεχόμενα  χρόνια επιτυχημένης διοργάνωσης και ανοδικής πορείας, διευρύνει πλέον τους επαγγελματικούς της στόχους και μεγαλώνει το φάσμα των δραστηριοτήτων της και με επίκεντρο την Ελλάδα θα συμπεριλάβει και άλλες τουριστικές αγορές, τόσο θεματικές όσο και γεωγραφικές και στοχεύει πλέον πολύ περισσότερο στη διεθνή τουριστική αγορά.

 

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας η έκθεση μετονομάζεται σε  Athens International Tourism Expo, ώστε να δίνει ακριβέστερα το διεθνές στίγμα της.

 

 Η Greek Tourism Expo έχει εδραιωθεί πλέον στην Ελληνική τουριστική αγορά αλλά έχει γίνει και ευρύτερα γνωστή και στη διεθνή γιατί μέχρι σήμερα έχουν επισκεφθεί την έκθεση διάφορες τουριστικές εταιρίες από το εξωτερικό ενώ παράλληλα έχουν ξεπεράσει τις 10.000 οι travel agents, από όλο τον κόσμο, που έχουν κάνει αίτηση για να συμμετέχουν στο επιτυχημένο πρόγραμμα B2B συναντήσεων της έκθεσης μας. 

 

Αυτό αποδεικνύει, φυσικά, πόσο ελκυστικός προορισμός είναι η Ελλάδα αλλά επίσης και ότι η έκθεση έχει γίνει πλέον γνωστή και στις ξένες αγορές.

 

Η 5η Athens International Tourism Expo 2018 θα διοργανωθεί 7-9 Δεκεμβρίου, 2018, στο Metropolitan Expo και στοχεύει, τα επόμενα χρόνια,  να παρουσιάζει το καλύτερο πρόσωπο της Ελλάδας στον διεθνή τουρισμό, αλλά και να ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας. 

 

5η Athens International Tourism Expo  2018 

 

 

 

Οι κυριότεροι στόχοι για το 2018 είναι

 

Ο εισερχόμενος τουρισμός

 

Διευκόλυνση συναντήσεων μεταξύ Incoming travel agents και DMC’s της περιοχής της Μεσογείου και Νότιας Ευρώπης για συμπράξεις

 

 Η μεγαλύτερη συμμετοχή επιλεγμένων διεθνών Hosted Buyers για Β2Β συναντήσεις με τους Εκθέτες

 

Η συμμετοχή Εκθετών αλλά και Επισκεπτών από διάφορες χώρες

 

Ο εμπλουτισμός της Έκθεσης με παράλληλα events με ειδικούς από Ελλάδα       και από το εξωτερικό οι οποίοι θα αναλύουν τις διεθνείς τάσεις και εξελίξεις στην ταξιδιωτική βιομηχανία.

 

Η 5ηAthens International Tourism 2018 θα παρουσιάσει τους τομείς: 

 

Leisure Tourism, Luxury Travel, Mice &Business Travel , Historical Tourism with special placeς&Museums ,City Break, Alternative Tourism, Gastronomy Tourism, Health Tourism,  Sea Tourism, Cruises & Yachting, Hotel Management, Travel Technologies, Water Technologies & Save Energy systems, Hotel supplies & Services.

 

Tο 2018 όμως θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στους παρακάτω τουριστικούς τομείς: 

 

Ο Πολιτιστικός Τουρισμός και

 

Ο Τουρισμός Υγείας

 

Η χωρίς προηγούμενο επιτυχία των Β2Β συναντήσεων στην έκθεση του 2017 θα είναι ακόμη μεγαλύτερη στην 5η Athens International Tourism Expo 2018, καθώς η έκθεση διαθέτει πλέον μεγάλη τεχνογνωσία και μεγάλες βάσεις δεδομένων επαγγελματιών του τουρισμού από όλο τον κόσμο!

 

Στο πλαίσιο της 5ης Athens International Tourism Expo(A.I.T.E.) θα φιλοξενηθούν περισσότεροι από 150 κορυφαίοι Διεθνείς Hosted Buyers από Ευρώπη, ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία, Μ. Ανατολή, Ινδία και ευρύτερη Ασία οι οποίοι θα έχουν  8.000 περίπου Β2Β συναντήσεις με τους εκθέτες και θα καλύψουν πλήρως όλες  τις επαγγελματικές κατηγορίες της έκθεσης.

 

Για περισσότερες  πληροφορίες: Leaderexpo- Leadertech, 210-6141164, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , www.aite.gr

 Κύρια κατηγορία: Πρόσφατα θέματα
Υποκατηγορία: Ταξίδια - Αναψυχή

grafeio-typou.gr © 2012-2013