*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Υπουργείο Παιδείας: Εκπαιδευτικοί και γονείς διαμαρτυρήθηκαν για τα κενά στα σχολεία | Λάρισα: Έφοδος της αστυνομίας σε υπό κατάληψη κτήριο στο κέντρο της πόλης | Ζάκυνθος: Ξυλοκόπησαν ηλικιωμένη και της «άρπαξαν» 1.300 ευρώ | Το μετρό σχεδιάζει παράταση ωραρίου για τις γιορτές των Χριστουγέννων | Μεταναστευτικό: Κάτοικοι έστησαν μπλόκο σε μετανάστες στη Νάουσα. |

Πρόεδρος ΕΛΙΤΟΥΡ κ. Γεώργιος Πατούλης: «Αναβαθμίζουμε και ως μέτωπο δημιουργούμε τους καλύτερους όρους και συνθήκες για την ανάπτυξη του Ιατρικού Τουρισμού στην χώρα μας».

 

IMTJ Medical Travel Summit

 

Εγγραφείτε άμεσα και εξασφαλίστε τη συμμετοχή σας σε ένα από τα σημαντικότερα διεθνή συνέδρια ιατρικού τουρισμού

 

Ενημερωθείτε από τους κορυφαίους του κλάδου για τα Best Practices που εφαρμόζονται αυτή τη στιγμή παγκοσμίως

 

Η διεθνώς αναγνωρισμένη διοργάνωση IMTJ Medical Travel Summit 2018 είναι γεγονός και έρχεται να καλύψει τις αυξανόμενες ανάγκες του πολλά υποσχόμενου κλάδου του ιατρικού τουρισμού στην Ελλάδα. Το συνέδριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 21 έως τις 24 Μαΐου 2018, απευθύνεται σε key opinion leaders και ανώτερα στελέχη του χώρου που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν ή ήδη δραστηριοποιούνται στον τομέα του ιατρικού τουρισμού και την παγκόσμια αγορά ιατρικής περίθαλψης. 

 

Για πρώτη φορά στη χώρα μας, κορυφαίοι ομιλητές από όλο τον κόσμο θα δώσουν το παρόν στη διοργάνωση με σκοπό να μοιραστούν με τους συμμετέχοντες όλες τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου, προερχόμενες από την «καρδιά των γεγονότων». Ως άριστοι γνώστες του αντικειμένου θα προσφέρουν τη δυνατότητα σε όσους τους παρακολουθήσουν να αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια για να εξελίξουν τις ικανότητές τους και να ανταποκριθούν στα συνεχώς εξελισσόμενα δεδομένα.

 

Το IMTJ Medical Travel Summit 2018 διοργανώνεται με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία τρία χρόνια στην Κροατία, την Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο, προσφέροντας υψηλού επιπέδου εκπαίδευση, παράλληλα με τις πολυάριθμες ευκαιρίες ανάπτυξης σχέσεων, τόσο σε ατομικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο (B2B), με φορείς και ισχυρούς παράγοντες του ιατρικού τουρισμού παγκοσμίως. Στόχος της διοργάνωσης είναι η δημιουργία νέων διαύλων προώθησης των υπηρεσιών ιατρικού τουρισμού μεταξύ των ενδιαφερόμενων μερών και η διεύρυνση του υπάρχοντος πελατολογίου των απασχολούμενων στον κλάδο. 

 

Το περιεχόμενο και η θεματολογία του συνεδρίου, θα αποτελέσει εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο, για την εξέλιξη των επαγγελματιών του ιατρικού τουρισμού, εστιάζοντας στα πραγματικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η αγορά.

 

Το IMTJ Medical Travel Summit 2018 θα φιλοξενηθεί από την Δευτέρα 21 έως την Πέμπτη 24 Μαΐου 2018 στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens ενώ, για λίγες μόνο ημέρες, θα ισχύσουν μειωμένες τιμές εγγραφής.

 

Ανταποκριθείτε άμεσα και μη χάσετε τη μοναδική αυτή ευκαιρία να πάρετε μέρος στην κορυφαία διοργάνωση για τις εξελίξεις στον ιατρικό τουρισμό παγκοσμίως.

 Κύρια κατηγορία: Πρόσφατα θέματα
Υποκατηγορία: Ταξίδια - Αναψυχή

grafeio-typou.gr © 2012-2013