*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Ληστές 15 και 13 χρόνων συνελήφθησαν στη Λαμία | Φωτιά στον Βύρωνα: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα | Διάσημοι καλλιτέχνες σε carpool Karaoke για το "ΕΛΙΖΑ" | Στη Μόρια ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής με κυβερνητικό κλιμάκιο | ΚΟΣΜΟΣ: Πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη γειτονιά της Νέας Ορλεάνης - 11 τραυματίες. |

Δελτίο Τύπου

Στις 19 Σεπτεμβρίου 2012 έγιναν οι Αρχαιρεσίες της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΩΝ.

Το νέο Δ.Σ. αποτελείται από τους:

Μαρούτσος Γιώργος         Πρόεδρος
Γκίνης Σπυρίδων              Γενικός Γραμματέας
Θεοδώρου Γεώργιος         Αντιπρόεδρος
Ματθαίος Δημήτριος        Ταμίας
Γκιόκας Κωνσταντίνος       Μέλος
Μπρίνκμαν Φίλιππος         Μέλος
Οικονόμου Κωνσταντίνος  Μέλος

Tο νέο Διοικητικό Συμβούλιο αναλαμβάνει σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία για την ελληνική οικονομία, η οποία επηρεάζει όπως είναι φυσικό και τις αεροπορικές μεταφορές και τους εμπλεκόμενους στην αλυσίδα διανομής τους.

Προτεραιότητα του νέου Δ.Σ. αποτελεί η διαμόρφωση και προάσπιση ενός σταθερού πλαισίου συνεργασίας των μελών του με τις αεροπορικές εταιρείες, το οποίο θα τους επιτρέψει να καθορίζουν χωρίς εκπλήξεις την πορεία τους.

Επιπλέον, θα δοθεί έμφαση και θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια με στόχο την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του τουριστικού προϊόντος κάθε μορφής, δεδομένου ότι η αεροπορική μεταφορά, η ποιότητα και το κόστος της αποτελεί σημαντικό παράγοντα στην διαμόρφωση των αποφάσεων των καταναλωτών.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 9223522 εσωτ. 5105, fax 210 9233307 & e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .



Κύρια κατηγορία: Ταξίδια - Αναψυχή
Υποκατηγορία: Πανελλήνια Ένωση Ταξιδιωτικών Γραφείων Αερομεταφορών (Π.Ε.ΤΑ.Γ.Α.)

grafeio-typou.gr © 2012-2013