*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Ληστές 15 και 13 χρόνων συνελήφθησαν στη Λαμία | Φωτιά στον Βύρωνα: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα | Διάσημοι καλλιτέχνες σε carpool Karaoke για το "ΕΛΙΖΑ" | Στη Μόρια ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής με κυβερνητικό κλιμάκιο | ΚΟΣΜΟΣ: Πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη γειτονιά της Νέας Ορλεάνης - 11 τραυματίες. |

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Ο ταξιδιωτικός οργανισμός Navigator Travel & Tourist Services, ο πλέον εξειδικευμένος οργανισμός στην Ελλάδα στον τομέα της κρουαζιέρας αλλά και του εισερχόμενου τουρισμού, απέσπασε το Αργυρό Βραβείο στα Tourism Awards 2014, η τελετή απονομής των οποίων πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8 Απριλίου στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace.

Πιο αναλυτικά, ο Navigator απέσπασε το Αργυρό Βραβείο στην ενότητα «Cross-channel Integration» της κατηγορίας «Τεχνολογία» για τον πλήρη επανασχεδιασμό και τη διαλειτουργικότητα της ιστοσελίδας του www.navigator.gr και την ενσωμάτωση σε αυτή εργαλείων και καινοτομιών που την κατέστησαν το πληρέστερο ίσως portal  δημιουργίας ταξιδιωτικής εμπειρίας στην Ελλάδα!

Μέσα από τη νέα του ιστοσελίδα, οι χρήστες έχουν πλέον τη δυνατότητα να αναζητήσουν την ιδανική για αυτούς κρουαζιέρα σε όποιο σημείο του πλανήτη επιθυμούν, αφού μπορούν σε πραγματικό χρόνο, να ενημερωθούν αναλυτικά για κάθε δρομολόγιο, κάθε πλοίου, σε σχεδόν κάθε μια από τις εταιρείες κρουαζιέρας,  για τις τελικές χρεώσεις και να προχωρήσουν στην αγορά της εμπειρίας που οι ίδιοι έχουν ονειρευτεί!

Μέσα, τόσο από τη νέα του ιστοσελίδα, όσο και από το υψηλά καταρτισμένο προσωπικό του, ο Navigator επικεντρώνεται στην προσωποποιημένη εξυπηρέτηση και στην προσφορά πληθώρας επιλογών ώστε κάθε φορά να ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες ή προσδοκίες κάθε πελάτη.

Ο κ. Ανδρέας Στυλιανόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ταξιδιωτικού οργανισμού Navigator Travel and Tourist Services που παρέλαβε το βραβείο δήλωσε σχετικά: «Σε μια εποχή που μέλημα σχεδόν κάθε φορέα στον ευρύτερο κλάδο του τουρισμού ήταν η διατήρηση της βιωσιμότητάς του, εμείς προχωρήσαμε σε μια εξαιρετικά σημαντική τεχνολογική επένδυση με γνώμονα την απόλυτη εξυπηρέτηση του πελάτη. Και σήμερα είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι όχι μόνο γιατί καταφέραμε να υπερέχουμε στον συγκεκριμένο τομέα, αλλά γιατί αποσπάσαμε μια τόσο σημαντική διάκριση. Μια διάκριση που μας δίνει δυνάμεις για ακόμη μεγαλύτερες προκλήσεις.» Κύρια κατηγορία: Πρόσφατα θέματα
Υποκατηγορία: Ταξίδια - Αναψυχή

grafeio-typou.gr © 2012-2013