*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Ληστές 15 και 13 χρόνων συνελήφθησαν στη Λαμία | Φωτιά στον Βύρωνα: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα | Διάσημοι καλλιτέχνες σε carpool Karaoke για το "ΕΛΙΖΑ" | Στη Μόρια ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής με κυβερνητικό κλιμάκιο | ΚΟΣΜΟΣ: Πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη γειτονιά της Νέας Ορλεάνης - 11 τραυματίες. |

Το Nana Beach Hotel απέσπασε άλλη μία διεθνή διάκριση, αυτή τη φορά από το ταξιδιωτικό πρακτορείο TUI UK & Ireland λαμβάνοντας το βραβείο “Gold Medal 2013”. Η ανακοίνωση της βράβευσης έγινε κατά τη διάρκεια της λαμπρής τελετής των Gold Awards, στο London's Whitehall Palace - The Banqueting House, παρουσία επιλεγμένων ξενοδόχων και προμηθευτών από όλο τον κόσμο. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης τουρισμού World Travel Market 2013.

Η τελετή για την απονομή του βραβείου στο Nana Beach πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάιο στα γραφεία της TUI στο Ηράκλειο, παρουσία της Senior Yield Team Manager της TUI Travel, Michelle Maers, της Yield Executive Greece, Dee Banks,  και της Area Manager, Dawn Fisher. Εκ μέρους του Nana Beach Hotel, το βραβείο παρέλαβε ο Γενικός Διευθυντής του ξενοδοχείου κ. Ηλίας Καλαθάς.

Το βραβείο προκύπτει ως αποτέλεσμα της υψηλής βαθμολογίας που έδωσαν οι πελάτες της TUI Thomson και First Choice στο πλαίσιο ερωτηματολογίων ως προς τον βαθμό ικανοποίησης τους. Οι TUI Thompson & First Choice, ανήκουν στην TUI UK & Ireland, την κορυφαία ταξιδιωτική εταιρεία του Ηνωμένου Βασιλείου, μέρος ενός από τους μεγαλύτερους ομίλους στο κόσμο την TUI Travel PLC. Το κοινό του Nana Beach, επιβραβεύει το ξενοδοχείο μέσω ενός επιφανούς τουριστικού οργανισμού, χαρίζοντας του την πρώτη θέση στην κατηγορία του.

Το Nana Beach Hotel επενδύει διαρκώς στον εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων και την αναβάθμιση των υπηρεσιών του με στόχο να προσφέρει στους επισκέπτες του μια ολοκληρωμένη και υψηλού επιπέδου εμπειρία διαμονής. Το ξενοδοχείο, μέσα από τις συνεχείς διεθνείς διακρίσεις που λαμβάνει, αποδεικνύει ότι ανταποκρίνεται πλήρως στις αυξανόμενες απαιτήσεις της κατηγορίας των all inclusive ξενοδοχείων, αποτελώντας πρότυπο εξέλιξης.Κύρια κατηγορία: Πρόσφατα θέματα
Υποκατηγορία: Ταξίδια - Αναψυχή

grafeio-typou.gr © 2012-2013