*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Έκλεψαν πανάκριβα παλιά κρασιά από οινοποιείο στο Κιλκίς | Σπείρα ενόπλων διακινούσε ηρωίνη στην Κορινθία | Ανατίναξαν ΑΤΜ στον Γέρακα - Οι δράστες έφυγαν με τις κασετίνες | Ιερόσυλοι διέρρηξαν τον Καθεδρικό Ναό στην Ύδρα | «Μπλακ-άουτ» στον... μισό Βόλο και σε χωριά του Πηλίου.

Η SINGAPORE AIRLINES ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΑ 50Α ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΣ $2,5 ΕΚΑΤ. ΓΙΑ ΤΟ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗΣ COMMUNITY CHEST

Ο Πρόεδρος της SIA κ. Stephen Lee (δεύτερος από δεξιά) και ο Διευθύνων Σύμβουλος της SIA κ. Goh Choon Phong (δεύτερος από αριστερά) παραδίδουν την επιταγή στον Πρόεδρο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Community Chest κ. Phillip Tan (στη μέση)

Μέσω δύο μεγάλων φιλανθρωπικών εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του εορτασμού των 50ων γενεθλίων της Singapore’s το 2015, η Singapore Airlines (SIA) συγκέντρωσε το ποσό των 2,5 εκατ. δολαρίων για το μη κερδοσκοπικό οργανισμό Community Chest της Σιγκαπούρης. Με αφορμή τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, η Κυβέρνηση της Σιγκαπούρης προχώρησε και εκείνη σε αντίστοιχη κίνηση, προσφέροντας στο μη κερδοσκοπικό οργανισμό Care & Share Movement το αντίστοιχο ποσό με τη Singapore Airlines. Έτσι, το συνολικό κεφάλαιο που εξασφαλίστηκε για τη στήριξη των δυο μη κερδοσκοπικών οργανισμών ανήλθε στα 5 εκατ. δολάρια.

Το δίδυμο ποσό που προσέφερε η Κυβέρνηση της Σιγκαπούρης θα καλύψει τα έξοδα για την ενίσχυση των υποδομών των κοινωνικών υπηρεσιών προκειμένου να ανταποκριθούν στις αυξανόμενες ανάγκες. 
 
Η φιλανθρωπική δράση περιλάμβανε ένα φιλανθρωπικό gala που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο και ένα φιλανθρωπικό αγώνα τρεξίματος που πραγματοποιήθηκε στις 2 Νοεμβρίου στην πίστα της Φόρμουλα 1 της Σιγκαπούρης παρουσία του Υπουργού Εργασίας κ. Tan Chuan-Jin. Ο φιλανθρωπικός αγώνας με κεντρικό θέμα τα αεροπλάνα και πάνω από 13.000 συμμετέχοντες περιλάμβανε έναν αγώνα δρόμου 10 χλμ., μια απλή διαδρομή 5 χλμ. και έναν παιδικό αγώνα, και συγκέντρωσε το ποσό του 1,22 εκατ. δολαρίων.Κύρια κατηγορία: Ταξίδια - Αναψυχή
Υποκατηγορία: Singapore Airlines

grafeio-typou.gr © 2012-2013