*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Έκλεψαν πανάκριβα παλιά κρασιά από οινοποιείο στο Κιλκίς | Σπείρα ενόπλων διακινούσε ηρωίνη στην Κορινθία | Ανατίναξαν ΑΤΜ στον Γέρακα - Οι δράστες έφυγαν με τις κασετίνες | Ιερόσυλοι διέρρηξαν τον Καθεδρικό Ναό στην Ύδρα | «Μπλακ-άουτ» στον... μισό Βόλο και σε χωριά του Πηλίου.

ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΗ OIKONOMIKH ΘΕΣΗ
ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΘΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ SINGAPORE AIRLINES

Η Singapore Airlines λανσάρει μια νέα κατηγορία θέσης, τη Διακεκριμένη Οικονομική Θέση, με τις πρώτες πτήσεις που θα τη διαθέτουν να ξεκινούν στις 9 Αυγούστου 2015 στο δρομολόγιο Σιγκαπούρη- Σίδνεϋ και στη συνέχεια να επεκτεί-νονται και σε άλλους προορισμούς. Οι πτήσεις που θα διαθέτουν τη Διακεκριμένη Οικο-νομική Θέση θα πραγματοποιούνται με τον στόλο των Airbus Α350 καθώς επίσης και με αεροσκάφη τύπου Airbus Α380 και η Boeing 777-300ERs.

Η σύλληψη της ιδέας για τα καθίσματα της νέας αυτής κατηγορίας προέρχεται από τους κατασκευαστές των καθισμάτων ZIM Flugsitz GmbH (για το Α380 και 777-300ER), Zodiac Seats US (για το A350) καθώς και τη  βραβευμένη εταιρεία σχεδιασμού JPA Design. Η συ-νολική επένδυση για την νέα κατηγορία καμπίνας, η οποία αρχικά θα τοποθετηθεί σε 19 αεροσκάφη τύπου Α380, 19 αεροσκάφη 777-300ERs και στα πρώτα 20 αεροσκάφη Α350, υπολογίζεται στα 80 εκατ δολάρια ΗΠΑ.

Η νέα Διακεκριμένη Οικονομική Θέση θα ενταχθεί σταδιακά από τα τέλη του 2015 μέχρι και τις αρχές του 2016 και σε άλλους προορισμούς, όπως το Πεκίνο, το Δελχί, το Χονγκ Κονγκ, τη Φρανκφούρτη, το Λονδίνο, τη Βομβάη, τη Νέα Υόρκη, τη Σαγκάη, το Τόκιο και τη Ζυρίχη.

"Από τη στιγμή που ανακοινώσαμε την απόφασή μας να εντάξουμε τη Διακεκριμένη Οι-κονομική Θέση στα προϊόντα καμπίνας μας λαμβάνουμε εξαιρετικά ενθαρρυντικά μηνύ-ματα από το κοινό» αναφέρει ο Πρόεδρος της Singapore Airlines κ. Choon Phong. « Η νέα αυτή Θέση είναι αποτέλεσμα προτάσεων των πελατών μας και κατά συνέπεια είμαστε βέβαιοι ότι θα τύχει εξαιρετικής υποδοχής».

Η Διακεκριμένη Οικονομική Θέση εξασφαλίζει στους επιβάτες περισσότερο χώρο και άνεση καθώς κάθε κάθισμα έχει πλάτος που κυμαίνεται μεταξύ 18,5 και 19,5 ίντσες με άνοιγμα σε επικλινή θέση τις 8 ίντσες για περισσότερη ευκολία και άνεση. Οι θέσεις δια-θέτουν κομψή οθόνη full HD 13,3-ιντσών, τη μεγαλύτερη στην κατηγορία της, με ενεργά ακουστικά απομόνωσης θορύβου για μια εξαιρετική εμπειρία εν πτήση.

Τα νέα καθίσματα, με δερμάτινο φινίρισμα και υποπόδιο, διαθέτουν τροφοδοτικό, δύο θύρες USB, ατομικό φως ανάγνωσης, τραπέζι κοκτέιλ καθώς και επιπλέον αποθηκευτικό χώρο για προσωπικά αντικείμενα, όπως ένα μπουκάλι νερό, κινητό τηλέφωνο και φορητό υπολογιστή. Επιπλέον, το κάλυμμα του προσκέφαλου, το μαξιλάρι και η κουβέρτα έρχο-νται σε ειδικά επιλεγμένα και χρώματα που ταιριάζουν.

Πέραν από τα προνομιακά χαρακτηριστικά των καθισμάτων, οι επιβάτες της Διακεκριμέ-νης Οικονομικής Θέσης θα μπορούν να επιλέγουν από ένα ευρύ φάσμα πιάτων και ποτών στα οποία θα περιλαμβάνεται και η σαμπάνια.

Ακόμα, για να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη εμπειρία που ξεκινά από το έδαφος, οι επι-βάτες της Διακεκριμένης Οικονομικής Θέσης θα έχουν προτεραιότητα στο check in και στο θέμα των αποσκευών με το δωρεάν επιτρεπόμενο βάρος αποσκευών τους να ανέρχε-ται στα 35kg. Τέλος, τα μέλη του KrisFlyer -των Frequent Flyer της Signapore Airlines-  θα αποκτούν 10% περισσότερα χιλιόμετρα όταν θα πετούν με τη Διακεκριμένη Οικονομική Θέση.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε SIApremiumeconomy.com.



Κύρια κατηγορία: Ταξίδια - Αναψυχή
Υποκατηγορία: Singapore Airlines

grafeio-typou.gr © 2012-2013