*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Κίνητρα για την αγορά «καθαρών» αυτοκινήτων σχεδιάζει η κυβέρνηση | Έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού σε ιδιωτική κλινική στα Κάτω Πατήσια | Φυτεία κάνναβης με 1.415 δενδρύλλια εντοπίστηκε στην Τρίπολη | Έλληνες μαθητές κέρδισαν δύο μετάλλια στη Βαλκανική Ολυμπιάδα Πληροφορικής της Αθήνας | ΚΟΣΜΟΣ: Σεισμός στην Αλβανία: Δεκάδες τραυματίες, ζημιές και πανικός.

Δελτίο Τύπου

Ξεκίνησε άλλος ένας online διαγωνισμός του Quiz & Win που οργάνωσε το lufthansaexperts.com αποκλειστικά και μόνο για ταξιδιωτικούς πράκτορες και προσφέρει συναρπαστικά δώρα. Για το μήνα Απρίλιο, το Quiz έχει θέμα τη νέα τιμολογιακή πολιτική του Lufthansa Group με την ονομασία "Joint European Tariffs".

Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες θα πρέπει να απαντήσουν σε 3 ερωτήματα σχετικά με την αναδιαμόρφωση της δομής των ευρωπαϊκών ναύλων των αεροπορικών εταιρειών του Ομίλου, Lufthansa, Austrian Airlines και SWISS

Ενημερωθείτε λοιπόν για τα οφέλη από τις αλλαγές ναύλων στα ενδοευρωπαϊκά δρομολόγια με ανταπόκριση, απαντήστε σωστά στο νέο μας quiz και μπείτε στην κλήρωση για 5 vouchers Ticket Restaurant αξίας 100 €!. Οι διατακτικές Ticket Restaurant μπορούν να εξαργυρωθούν σε περισσότερα από 7.500 σημεία σ’ όλη την Ελλάδα με ελληνική ή ξένη κουζίνα, καθώς και σε super markets.

Μην καθυστερείτε λοιπόν!! Επισκεφτείτε το www.lufthansaexperts.com, συνδεθείτε με τον ήδη υπάρχοντα αριθμό μέλους που έχετε ή κάνετε νέα εγγραφή και καλή σας επιτυχία!
Κύρια κατηγορία: Ταξίδια - Αναψυχή
Υποκατηγορία: Lufthansa

grafeio-typou.gr © 2012-2013