*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** Διακοπές ρεύματος σε πολλές περιοχές της Αττικής λόγω... ζέστης Φωτιά στο Λαγονήσι: Συνελήφθη 76χρονος για εμπρησμό | Λευκάδα: Αμετανόητος ιερόσυλος άρπαζε τάματα από ναούς | ΚΟΣΜΟΣ: Τουρκία: Εκατομμύρια ψηφοφόροι στις κάλπες για τις δημοτικές εκλογές στην Κωνσταντινούπολη.

Δελτίο Τύπου

Ξεκίνησε άλλος ένας online διαγωνισμός του Quiz & Win που οργάνωσε το lufthansaexperts.com αποκλειστικά και μόνο για ταξιδιωτικούς πράκτορες και προσφέρει συναρπαστικά δώρα. Για το μήνα Απρίλιο, το Quiz έχει θέμα τη νέα τιμολογιακή πολιτική του Lufthansa Group με την ονομασία "Joint European Tariffs".

Οι ταξιδιωτικοί πράκτορες θα πρέπει να απαντήσουν σε 3 ερωτήματα σχετικά με την αναδιαμόρφωση της δομής των ευρωπαϊκών ναύλων των αεροπορικών εταιρειών του Ομίλου, Lufthansa, Austrian Airlines και SWISS

Ενημερωθείτε λοιπόν για τα οφέλη από τις αλλαγές ναύλων στα ενδοευρωπαϊκά δρομολόγια με ανταπόκριση, απαντήστε σωστά στο νέο μας quiz και μπείτε στην κλήρωση για 5 vouchers Ticket Restaurant αξίας 100 €!. Οι διατακτικές Ticket Restaurant μπορούν να εξαργυρωθούν σε περισσότερα από 7.500 σημεία σ’ όλη την Ελλάδα με ελληνική ή ξένη κουζίνα, καθώς και σε super markets.

Μην καθυστερείτε λοιπόν!! Επισκεφτείτε το www.lufthansaexperts.com, συνδεθείτε με τον ήδη υπάρχοντα αριθμό μέλους που έχετε ή κάνετε νέα εγγραφή και καλή σας επιτυχία!
Κύρια κατηγορία: Ταξίδια - Αναψυχή
Υποκατηγορία: Lufthansa

grafeio-typou.gr © 2012-2013