*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Αττικής - Κλήσεις για απεγκλωβισμούς από ασανσέρ | SOS από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών: Όχι στην κατάχρηση αντιβιοτικών | Ρόδος: Σχολικό έπεσε σε ρέμα βάθους τριών μέτρων | Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών - 21 συλλήψεις | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ: NASA: Και επίσημα «νεκρό» το ρομποτικό ρόβερ Opportunity στον Άρη.

Δελτίο Τύπου

Οι προσφορές ξεκινούν από €1.567

Η Emirates, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, ανακοινώνει τριήμερο προσφορών για τη Διακεκριμένη Θέση σε όλο τον κόσμο για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν από 4 έως 6 Ιουνίου 2013 από:

€ 1.567 για ταξίδια από Αθήνα προς Μέση Ανατολή
€ 1.961 για ταξίδια από Αθήνα προς Νοτιοανατολική Ασία
€ 3.386 για ταξίδια από Αθήνα προς Αυστραλία

Οι προσφορές αφορούν ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 12 Ιουλίου έως και 4 Αυγούστου και οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε 134 προορισμούς του παγκοσμίου δικτύου της Emirates που εκτείνεται σε έξι ηπείρους.

Όταν πρόκειται για τη Διακεκριμένη Θέση, η Emirates κάνει ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να εξασφαλίσει την άνεση, την αποτελεσματικότητα και την προσοχή στη λεπτομέρεια για τους επιβάτες μας.

Στο έδαφος, οι επιβάτες της Διακεκριμένης Θέσης και κάτοχοι της κάρτας-μέλους Gold της Skywards, του βραβευμένου προγράμματος τακτικών επιβατών της Emirates μπορούν να χαλαρώσουν πριν από την πτήση τους σε ένα από τα συνολικά 35 σαλόνια Διακεκριμένης Θέσης που βρίσκονται σε διάφορους προορισμούς, συμπεριλαμβανομένου του μεγαλύτερου σαλονιού Διακεκριμένης Θέσης στον κόσμο που βρίσκεται στο Concourse A, μέρος του συγκροτήματος Terminal 3 του Διεθνούς Αεροδρομίου του Ντουμπάι. Το Concourse A, που άνοιξε τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, εκτείνεται σε περισσότερα από 16.000 τετραγωνικά μέτρα και περιλαμβάνει: ανοιχτές κουζίνες, επιχειρηματικά κέντρα, πλήρως εξοπλισμένα μπαρ και εστιατόρια καθώς και το Timeless Spa με 29 δωμάτια θεραπείας και χώρους ψυχαγωγίας.

Κατά τη διάρκεια της πτήσης, οι βραβευμένες υπηρεσίες Διακεκριμένης Θέσης της Emirates προσφέρουν στους επιβάτες τελευταίας τεχνολογίας καθίσματα, που συνδέονται πλήρως με το σύστημα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας εν πτήσει. Αποκορύφωμα αποτελεί το γνωστό σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει, ice, το οποίο προσφέρει στους επιβάτες έως και 1.400 κανάλια ψυχαγωγίας σε διάφορες γλώσσες, το οποίο ψηφίστηκε ως το καλύτερο στον κόσμο στα βραβεία World Airline Awards για όγδοη συνεχόμενη χρονιά.
Το εν πτήσει μενού της Emirates συχνά υπερβαίνει τις προσδοκίες των επιβατών μας, προσφέροντας επιλογές από τοπικά προϊόντα και το οποίο έχει δημιουργηθεί από τους βραβευμένους μας σεφ και συνοδεύεται από μερικά από τα καλύτερα ποτά του κόσμου.

Επιπλέον, οι επιβάτες της Διακεκριμένης Θέσης της Emirates μπορούν να απολαύσουν:

• Δωρεάν υπηρεσίες μεταφοράς με προσωπικό οδηγό από και προς επιλεγμένα αεροδρόμια
• Ειδικά σημεία έκδοσης καρτών επιβίβασης για τους επιβάτες Διακεκριμένης Θέσης
• Διαχείριση των αποσκευών κατά προτεραιότητα
• Γρήγορη διέλευση από τον έλεγχο διαβατηρίων κατά την άφιξη και την αναχώρηση στο Ντουμπάι

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Emirates, είτε για την κράτηση των εισιτηρίων, είτε για τους όρους και προϋποθέσεις που ισχύουν, επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή επισκεφθείτε το site: http://www.emirates.gr

 Κύρια κατηγορία: Ταξίδια - Αναψυχή
Υποκατηγορία: Emirates

grafeio-typou.gr © 2012-2013