*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Αττικής - Κλήσεις για απεγκλωβισμούς από ασανσέρ | SOS από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών: Όχι στην κατάχρηση αντιβιοτικών | Ρόδος: Σχολικό έπεσε σε ρέμα βάθους τριών μέτρων | Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών - 21 συλλήψεις | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ: NASA: Και επίσημα «νεκρό» το ρομποτικό ρόβερ Opportunity στον Άρη.

Δελτίο Τύπου

Η Emirates, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, ανακοίνωσε πρόσφατα τις αλλαγές στελεχών στις ανώτερες διοικητικές θέσεις του οργανισμού, οι οποίες αντικατοπτρίζουν την ανάπτυξη και επέκταση της εταιρείας.

Ο Adel Al Redha διορίστηκε Executive Vice President (EVP) και Chief Operations Officer, υπεύθυνος για  το Engineering, Flight Operations, Service Delivery και Airport Services. Ο Al Redha βρίσκεται στο δυναμικό της Emirates από το 1988 και στο παρελθόν υπηρέτησε ως EVP Engineering και Ops, ενώ έχει εργαστεί και σε άλλες θέσεις εντός του οργανισμού. Ο Thierry Antinori αναλαμβάνει καθήκοντα Executive Vice President και Chief Commercial Officer, θέση από την οποία θα είναι υπεύθυνος για Commercial Operations, Revenue Optimization, Skywards, Destination and Leisure Management και την Emirates SkyCargo. Με περισσότερα από 25 χρόνια στον κλάδο των αερομεταφορών, ο κ. Antinory εντάχθηκε στην Emirates το 2011 ως EVP Passenger Sales Worldwide.

 

Ο Nabil Sultan, ο οποίος έχει διατελέσει σε αρκετές εμπορικές θέσεις στη διάρκεια των 20 χρόνων συνεργασίας του με την Emirates, διορίστηκε Divisional Senior Vice President (DSVP) της Emirates SkyCargo, του τομέα εμπορευματικών μεταφορών της Emirates. Ο Nabil Sultan αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Ram Menen, ο οποίος συνταξιοδοτήθηκε από την Emirates στις αρχές Ιουνίου. Ο Nabil Sultan έχει διατελέσει DSVP για τη βελτίωση των εσόδων και διανομής. Τη συγκεκριμένη θέση αναλαμβάνει ο Richard Jewsbury, ο οποίος διατελούσε μέχρι πρότινος καθήκοντα Senior Vice President (SVP) Commercial, Europe & Russian Federation.

 

Ο Adnan Kazim αναλαμβάνει το ρόλο του DSVP, Planning, Aeropolitical and Industry Affairs  έχοντας υπηρετήσει μέχρι σήμερα στη θέση DSVP Planning & Research. Ο Salem Obaidalla, που κατείχε τη θέση SVP Australasia αναλαμβάνει το ρόλο του VP Aeropolitical and Industry Affairs.

 

Ο Hubert Frach, θα αναλάβει το νεοσύστατο ρόλο του DSVP, Commercial Operations West αφήνοντας τη θέση του ως SVP Global Sales. Ο Barry Brown που κατείχε τη θέση του Vice President, Australia, θα αναλάβει το νεοσύστατο ρόλο του DSVP Commercial Operations East.

 

Επιπρόσθετα, ο Paul Starrs διορίζεται  SVP, Global Sales, ο Ramesh Venkat SVP, Revenue Optimization, Systems and Procedures και ο Will Lofberg αναλαμβάνει καθήκοντα Vice President, International, Government and Environment Affairs.Κύρια κατηγορία: Ταξίδια - Αναψυχή
Υποκατηγορία: Emirates

grafeio-typou.gr © 2012-2013