*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Ληστές 15 και 13 χρόνων συνελήφθησαν στη Λαμία | Φωτιά στον Βύρωνα: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα | Διάσημοι καλλιτέχνες σε carpool Karaoke για το "ΕΛΙΖΑ" | Στη Μόρια ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής με κυβερνητικό κλιμάκιο | ΚΟΣΜΟΣ: Πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη γειτονιά της Νέας Ορλεάνης - 11 τραυματίες. |

Η South African Airways (SAA), ο κορυφαίος αερομεταφορέας της Αφρικής, ενίσχυσε τη παγκόσμια θέση της λαμβάνοντας βαθμολογία 4 αστέρων για 13η συνεχόμενη χρονιά.

Αυτή η διάκριση, η οποία έρχεται παράλληλα με την ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων της χρονιάς που έληξε το Μάρτιο 2014  και της προόδου στην εφαρμογή του Πλάνου Δράσης 90 Ημερών της Μακροπρόθεσμης Στρατηγικής Ανάκαμψης (LTTS), ενισχύει ακόμα περισσότερο την αεροπορική ως παγκόσμιο παίκτη στoν αεροπορικό κλάδο. Η South African Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας  της Νότιας Αφρικής, γιορτάζει επίσης την 81η επέτειο τον Φεβρουάριο.

“Η κατάταξη 4 αστέρων δείχνει ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο ενώ εφαρμόζουμε τη Μακροπρόθεσμη Στρατηγική Ανάκαμψης, καθώς αναγνωρίζει τη συνεχή βελτίωση ποιότητας στο προϊόν και τις υπηρεσίες μας εν πτήσει, και τις συνεχείς βελτιώσεις στο αεροπορικό προϊόν και στα επίπεδα εξυπηρέτησης στη βάση μας στο Γιοχάνεσμπουργκ”, ανέφερε ο Nico Bezuidenhout, Acting Chief Executive της SAA.
 
Η αξιολόγηση της Skytrax Star Ranking εξετάζει περισσότερους από 800 τομείς του προϊόντος και παροχής υπηρεσιών, τόσο στις δραστηριότητες των αερολιμένων όσο και στην εμπειρία εν πτήσει, και αυτό δείχνει ότι οι επιβάτες της South African Airways μπορούν να προσδοκούν υψηλή ποιότητα προϊόντος και εξυπηρέτησης. Η Skytrax Ranking παρέχει έναν ακριβή και ανεξάρτητο οδηγό για τους ταξιδιώτες ανά τον κόσμο, και η κατάταξη Αεροπορικής 4 αστέρων είναι η πιο σεβαστή κατηγορία.

Η SAA κερδίζει ετησίως πληθώρα βραβείων, με την κατάταξη Skytrax 4 αστέρων να αποτελεί το δεύτερο βραβείο από την αρχή του έτους. Τον προηγούμενο μήνα στη SAA απονεμήθηκαν τα βραβεία “Best Airline in Africa” και “Best Business Class to Africa” από το κορυφαίο αμερικανικό περιοδικό, Business Traveler.Κύρια κατηγορία: Πρόσφατα θέματα
Υποκατηγορία: Ταξίδια - Αναψυχή

grafeio-typou.gr © 2012-2013