*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Ληστές 15 και 13 χρόνων συνελήφθησαν στη Λαμία | Φωτιά στον Βύρωνα: Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε διαμέρισμα | Διάσημοι καλλιτέχνες σε carpool Karaoke για το "ΕΛΙΖΑ" | Στη Μόρια ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής με κυβερνητικό κλιμάκιο | ΚΟΣΜΟΣ: Πυροβολισμοί σε πολυσύχναστη γειτονιά της Νέας Ορλεάνης - 11 τραυματίες. |

Η Hainan Airlines αντιπροσωπεύεται από την Discover the World Ελλάδας και Κύπρου από το 2012.

Από το 1993, οπότε άρχισε να εκτελεί δρομολόγια, έχει διατηρήσει ένα εξαιρετικό ρεκόρ σε θέματα ασφάλειας και οι υπηρεσίες της έχουν κερδίσει την ομόφωνη αναγνώριση ενός μεγάλου αριθμού επιβατών και της πολιτικής αεροπορίας.

Τον Οκτώβριο του 2014 στα ετήσια World Travel Awards (WTA) 2014,  η Hainan Airlines  έλαβε τη βράβευση "Asia's Best Business Class 2014". Στις 27 Ιανουαρίου 2015, ο αερομεταφορέας χαρακτηρίστηκε ως ένα από τα 100 πιο πολύτιμα κινέζικα εμπορικά σήματα (brands) από τη γνωστή συμβουλευτική εταιρεία “BrandZ”. Από το 2011, η Hainan Airlines  με  τη συνεχή καινοτομία στην εξυπηρέτηση έχει λάβει επί τέσσερα συναπτά έτη βαθμολογία πέντε αστέρων από την Skytrax.

Με ένα δίκτυο δρομολογίων, το οποίο εκτείνεται σε ολόκληρη τη Κίνα, καλύπτοντας την Ασία, Ευρώπη, Αμερική, Ωκεανία και Αφρική, η Hainan Airlines  έχει περίπου 500 εγχώρια και διεθνή δρομολόγια πτήσεων, φτάνοντας περίπου σε 90 προορισμούς.

Ο στόλος της Hainan Airlines  αποτελείται από αεροσκάφη Boeing 737, 767 και 787 και από Airbus 330. Το εσωτερικό των αεροσκαφών διαθέτει υψηλής ποιότητας premium class (first class καμπίνα και/ή μια ολοκαίνουρια ευρύχωρη και άνετη business-class καμπίνα) με επαρκή χώρο για τους επιβάτες. Το 2015, συνολικά περισσότερα από 142 αεροσκάφη είναι σε λειτουργία, με το Boeing 737 να αποτελεί το κύριο αεροσκάφος στενής ατράκτου του στόλου.

Στις 16 Απριλίου 2015, ο αερομεταφορέας παρέλαβε το δέκατο Boeing 787 Dreamliner, το οποίο προσγειώθηκε στο Haikou Meilan International Airport. Το νέο Dreamliner είναι εξοπλισμένο με 213 θέσεις – 36 business class και 177 economy. Το αεροσκάφος εγκαινίασε τη πτήση του νέου δρομολογίου Chongqing -Rome στις 27 Απριλίου 2015. Επίσης, το 2015 ο αερομεταφορέας θα προσθέσει τρία νέα υπερειρηνικά δρομολόγια, Beijing-San Jose και Shanghai Pudong-Boston/Seattle. Ο κινέζικος αερομεταφορέας θα ξεκινήσει πτήσεις και στο δρομολόγιο Tel Aviv-Beijing το Σεπτέμβριο 2015. Αρχικά, η Hainan Airlines  θα εκτελεί τρεις εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ του αεροδρομίου Ben Gurion και Πεκίνου τις ακόλουθες μέρες: Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο.Κύρια κατηγορία: Πρόσφατα θέματα
Υποκατηγορία: Ταξίδια - Αναψυχή

grafeio-typou.gr © 2012-2013