*** ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ *** ΕΛΛΑΔΑ: Υπουργείο Παιδείας: Εκπαιδευτικοί και γονείς διαμαρτυρήθηκαν για τα κενά στα σχολεία | Λάρισα: Έφοδος της αστυνομίας σε υπό κατάληψη κτήριο στο κέντρο της πόλης | Ζάκυνθος: Ξυλοκόπησαν ηλικιωμένη και της «άρπαξαν» 1.300 ευρώ | Το μετρό σχεδιάζει παράταση ωραρίου για τις γιορτές των Χριστουγέννων | Μεταναστευτικό: Κάτοικοι έστησαν μπλόκο σε μετανάστες στη Νάουσα. |

Την Τρίτη 21 Μαρτίου, σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο InterContinental, η Mideast βραβεύτηκε για πρώτη φορά για τις concierge υπηρεσίες της. Συγκεκριμένα, στελέχη της εταιρίας παρέλαβαν το Χρυσό βραβείο στην κατηγορία VIP & Luxury Services για το Concierge Club by Mideast.

Με ρίζες από τη Μέση Ανατολή και την Ελλάδα, ο συνδυασμός εκπληκτικής φιλοξενίας και απόλυτης περιποίησης του ταξιδιώτη – πελάτη είναι τα δυνατά συστατικά επιτυχίας της εταιρίας και αυτά που την ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό.

Με 30 και πλέον χρόνια ιστορίας, η Mideast το 2015 λανσάρει το brand “Concierge Club by Mideast” με στόχο να προβάλει αυτό ακριβώς το διαφοροποιό της στοιχείο. Η έλλειψη στην αγορά εταιριών που να παρέχουν concierge υπηρεσίες είναι αυτό που δίνει αργότερα περαιτέρω ώθηση στο νέο αυτό εγχείρημα. Με πελάτες από το εξωτερικό στην πλειοψηφία τους αραβόφωνους και ρωσόφωνους, η Concierge Club by Mideast κάνει τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Οι VIP υπηρεσίες της Concierge Club by Mideast ποικίλλουν και περιλαμβάνουν από την ενοικίαση βιλών, λιμουζινών, γιοτ και ιδιωτικών αεροσκαφών μέχρι την κράτηση θέσεων για κορυφαία events παγκοσμίως, υπηρεσίες ασφάλειας ή αποκλειστική χρήση καταστήματος για αγορές με προσωπικό στυλίστα.

Η κα Μαρία Μούσμπε, Γενική Διευθύντρια της Mideast, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε περήφανοι που διακριθήκαμε σε αυτό το κομμάτι αφού είναι η πεμπτουσία της εταιρίας μας στα 34 χρόνια λειτουργίας της και είναι αυτό που συνδέει απόλυτα το είναι μας με την καθημερινή εργασία μας. Με την τιμητική αυτή διάκριση στα χέρια μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους μας τους πελάτες που εκτιμούν και εμπιστεύονται τις concierge υπηρεσίες μας από την απαρχή της δραστηριότητάς μας μέχρι και σήμερα».Κύρια κατηγορία: Πρόσφατα θέματα
Υποκατηγορία: Ταξίδια - Αναψυχή

grafeio-typou.gr © 2012-2013